förlååååt!

OJ! Inte bloggat på tre veckor (a) Förlåt.. Ska försöka bättra mig. :p Men just för stunden har det hänt så mycket skit här i vardagen, så jag vill inte skriva ner mina tankar i min blogg (inte i den här iaf). Men men, allting rullar förtillfället på som vanligt, jag går till skolan så mycket som jag orkar och kan, har massor av prov och läxor, men jag har liite despans på det kan man säga :) Så, jag tar det i min takt helt enkelt - skönt!!


igår kväll umgicks jag med elin o patrik nästan hela kvällen, massa plus på det! Sen väntade jag på Demie som kom med bussen halv tolv, så då blev det massa prat med henne. sen kom patrik o joinade oss en sväng, och kl halv ett elr nå gick jag hem till mig. pigg som fan blev jag också :/ så jag satte på en film, och somnade inte förrän TRE inatt!! elr imorse kanske man ska säga.. sen ringde kl halv sju imorse, bara gå upp o se glad ut, ner till stallet o ta ut gösta som var ovanligt lugn o snäll (mej gilla!). sen frukost med madde, sen hem o sovaa! gick upp när madde o linda kom hem på lunchen, tog på mig kläder o drog mig till skolan. naturkunskap, spelade jeopardy. jag var dommare ; ) bäst är jag! haha. sen bliddere tråkig engelska o efter det värdelös kattkunskap. trevligare när jag slutade :) då drog jag till patrik en sväng, gick o åt med honom, ner till stallet o mockade, tog in en GAAALEN gösta, fixade hö osv. sen till marviken med patrik igen, sen kom demie :) ut o röka med henne, sen till ulf (internatföreståndaren) och härja som fan med honom. och nu har jag hamnat på mitt rum på solbacken, på maddis dator.

nu ska jag plugga idrottsprov till imorn:((((( fattar ingenting o jag hatar när det är så!!! men men, bara bita ihop o läsa o läsa o läsa o läsa! måste få ett g iaf..

nej, PUSSHEJ! :*

RSS 2.0