Den lilla!

Hej! Idag är jag riktigt glad :) Upptäckte en liten filur på blocket som jag spanat in, som försvann ett tag, men pga återbud så ligger den lille ute igen. Måste pussla ihop det praktiska och allt först, men förhoppningsvis kanske det går. Tar såklart ingenting förgivet, men jag behöver verkligen nåt att se framemot nu.

Skaffar jag en liten stannar jag kvar på Lillerud, och börjar pendla. Känner mig så otroligt taggad, haha. Ändå är det ingenting som är bestämt alls än.. Men vi får se :)

Nu pluggar jag som vanligt, duktig flicka. Hade prov idag, gick skitbra! Lätt som en plätt. Fick se resultatet på P&F provet också, VG.. :) Det är jag nöjd med!

Har inte tid och skriva mer nu, ska fortsätta med studierna.. Ville bara skriva av mig, jag är ju så glaaad!!


Pusshejsan!

Tänka, tänka..

''She put that bottle to her head and pulled the trigger
And finally drank away his memory
Life is short but this time it was bigger
Than the strength she had to get up off her knees
We found her with her face down in the pillow
Clinging to his picture for dear life
We laid her next to him beneath the willow
While the angels sang a whiskey lullaby''


Jag är kluven! Många tankar som snurrar, och jag får ingen ordning på dem. Helt inriktad på att jag ska byta gymnasium, då jag vet vad jag vill jobba med - hundar. Men det är så mycket som måste tänkas igenom och fixas, planeras och pratas om. Har pratat runt lite idag, men inte fått så mycket till hjälp? Antar att lärare inte vill att elever ska hoppa av, men om man väl bestämmer sig för det borde man väl kanske få lite mer respons? Blev besviken faktiskt. Men men, jag vet att jag klarar det mesta själv ;) haha. Försökte plugga förut med hanna, men det gick inge vidare. Kan inte koncentrera mig nå vidare idag. Inte mår jag bra heller, har kramp i magen och är allmänt down. Funderar på om jag kanske börjar bli sjuk? :( Hoppas inte.. Imorn ska jag åka till Karlskoga iaf, fira Alex som fyller 20. Ut och äta lite kanske, om jag följer med. Vilket jag tror :) Sen blir det väl tillbaka på onsdag och skriva prov och grejer. Usch.. Sen är det snart helg igen och då blir det kanske att åka till Arboga. Till mamsen :) och Mirisen såklart! Och Nisse!

Nu ska jag nog hoppa in i duschen, ska jag plugga lite mot min vilja. After - kvällsfika och elevhemsmöta - sova! Kom i säng halv tre inatt, upp halv tio. Stackars Patrik som gick upp och fodrade hästar imorse! Hahah :) Men men, inget mer att tillägga.

Jo, Mira har fått syskon!! Och Moa blir riktigt sugen på att skaffa en Mira nr2...........

torsdag!

Det kanske är dags att inse att jag inte är på jämn nivå med folk. Jag kanske borde ha förstått att jag är mer vuxen och mogen, (det må låta hur lillgammalt som helst, och jag vet att många kommer störa sig på det jag skriver, men.) än många andra här. Jag har även gått igenom så mycket mer än folk förstår, och det är där vi skiljer oss.
Jag fick växa upp tidigt, och lärde mig mycket den hårda vägen. Men ingen ska säga att jag inte haft en bra uppväxt. Jag måste hylla min mamma i detta inlägg, som har lärt mig att leva, lärt mig att älska och älskas. Vi har dåliga sidor både hon och jag, (jag tror dom är ganska lika, haha) men rakt igenom är vi ärliga och omtänksamma.

Jag må ha förändrats lite på senaste tiden, men det kan bero på att jag älskar att ha folk omkring mig, jag är så social och rädd att bli lämnad, (mycket tackvare Jimmy) och har även gått igenom ett par hårda årskurser. Jag vill inte vara utanför. Därför är det så självklart för mig att fråga folk: VILL DU FÖLJA MED? Men när man aldrig får en sån fråga själv, så.. Jag blir riktigt ledsen. :/ Men som sagt, jag har lärt mig mycket på mina 17 år, och därigenom vuxit upp lite snabbare än andra. Jag skulle ju knappast kunna vara tillsammans med en 27 åring om jag inte var mogen i skallen, jag skulle inte kunna ha köpt mig en hundvalp och tagit ansvar över, inte flyttat hemifrån eller blivit sambo och förlovat mig? Och då kollar vi på en människa som jag förtillfället är riktigt sne på, skillnaderna är markanta. Och vi är jämngamla? Man utvecklas såklart olika, men jag tror att både personen det rör sig om och jag måste inse att vi inte är på samma nivå just nu. Någon som har glidit igenom sitt liv på ett bananskal, inte har några problem i världen, tycker hon själv är snyggast i världen, aldrig haft ett förhållande, fått sälja alla djur hon ägt på grund av att hon inte klarat av ansvaret över dem, dricker sig full på en cider och påstår att hon festar ofta även om det handlar om ett par tre gånger kanske.. Det är lite skillnader va..?

Nå, den här bloggen är ju som sagt mitt place att kunna skriva av mig på och ingen behöver kommentera något träligt nu. För det här är mina åsikter och jag står för det jag säger och skriver. Men girls and boys, wake up!!

Saknar mamsen och vovven massor.. Det är den enda som är jobbigt med att inte bo i Arboga längre. Distansen till det man älskar så j*vla mycket!!! Till och med så mycket att tårarna ibland rinner..

Nu ska jag nog ta och krypa ner och sova snart, försöka glömma alla bekymmer och drömma om min mamma, min hund och min älskade sambo. Som jag älskar och saknar hur mycket som helst!

Tack för att ni finns för mig, för att ni förstår och bryr er. Ni är verkligen allt. <3

hejs!

jag är ingen soldat..

Himlen faller ner,
det svider till där kniven skar,
jag har varit vaken hela natten,
känt om hjärtat sitter kvar,
känt om hjärtat sitter kvar.

Jag har litat på imorgon
som en troende tror.
Jag skulle gjort så annorlunda
om jag gick i andra skor,
om jag gick i andra skor.

Jag är ingen soldat,
jag har inga vapen att ta till,
inga korståg jag vill gå,
ställ mig inte i ett led,
du får mig aldrig att stå still,
jag fungerar inte då,
jag är ingen soldat,
jag tänker inte så.

Jag har härjat krig i huset,
jag har härjat krig i mig,
mina ögonlock är tunga nu
snart drömmer jag om dig,
snart drömmer jag om dig.

Jag har aldrig stått vid fronten
eller försvarat det jag har.
Men i skärvorna och flagorna
ligger ändå allting kvar,
ligger allting ändå kvar

jag är ingen soldat,
har inga vapen att ta till,
inga korståg jag vill gå,
ställ mig inte i ett led,
du får mig aldrig att stå still,
jag fungerar inte då,
jag är ingen soldat,
jag tänker inte så.


I rispan från min vrede,
ska jag sätta jord och så,
i skuggan av din stolthet
ska jag resa mig och gå.

Jag är ingen soldat,
jag har inga vapen att ta till,
inga korståg jag vill gå,
ställ mig inte i ett led,
du får mig aldrig att stå still,
jag fungerar inte då.

jag är ingen soldat,
jag har inga vapen att ta till,
inga korståg jag vill gå,
ställ mig inte i ett led,
du får mig inte att stå still,
jag fungerar inte då,
jag är ingen soldat,
ingen soldat,
jag tänker inte så.

I'm back..

HMM.. Då var man tillbaka till skolan (läs:helvetet). Kom igår kväll, halv nio. Blev mys och prat med bästa Patrik & Demie. Kom i säng skapligt till och med, och hade sovmorgon idag. Så jag känner mig utvilad!

Precis haft kretsloppsprov. Det var lätt tyckte jag, vet två grejer jag kommer ha fel på såhär i efterhand. Men två fel är väl inte fyskam ;) Bara hoppas..

Hade inte fått böter på rummet heller,  (städböter inför varje lov vi har=300 kr i böter) och det kändes toppen! Hörde att många hade fått det, men jag klarade mig! :D Träffade Madde förut också, det fick mig att bli glad. Min fina vän :) Och påtal om fina vänner så satt jag och Maria och pratade framtid tidigare idag, och jag blir så glad av det. Bara tanken på att jag kommer härifrån gör mig lycklig? Och så borde det inte vara när man går i skolan.. :/

Men men.. Snart ska jag gå och käka lite med D & P, sen ska jag ner till stallet och fixa lite. Mysa med hästarna <3 Inte sett dom på en månad! Sen blire träffa Madde lite, sen sova tidigt..

Måste ta tag i och prata med Peter också, om jag ev byter skola.. Får se hure blir. Mycket plugg är det också, och på allt det här så måste jag TVÄTTA?! :D Haha. Nejdå, det känns helt okej, jag har inte många vänner här tackvare situationen, men dom jag har.. Ujuj, vilka underbara människor. Får se om jag blir kvar i helgen, känner för att umgås med Demie och Patrik, men jag vettefan om jag orkar vara här på skolan.

Jaja, nu ska jag kila över till Demies room och umgås sen ska vi käka.

lateer :)

/thefuckingbest ;)

äntligen!

Skönt, äntligen är jag på G! Nu har jag fixat lite blogg och sådär, nu är jag verkligen på gång. Känns skönt!
Snart är jag där jag vill vara.

nu ska jag glo på film, puss

Hmm.. funderingar.

Massa funderingar just nu! Hoppas förmodligen av Lillerud och startar om på nytt. Är så glad över att jag har kommit på vad jag vill jobba med. Det sa bara klick? Vettefan om det är normalt. haha. Men så äre. Nu vet jag vad jag vill, och jag ska kämpa hårt för att nå dit!!

Praktiken gick bra som vanligt, massor av gos med Chico och Balou. Underbara vovvar :) Och prat och skratt med Minna, härliga människa!! Cyklade hem runt fyra och nu har tiden bara sprungit ifrån mig? Usch, jag förstår inte riktigt hur jag ska hinna med allt, man ska laga mat, tvätta, städa, plugga, sova?! Tur att man är två iaf. <3

Onsdag imorn, praktik, sen inga planer? Torsdag har jag planer på att dra mig mot Karlstad och kika lite på hoppning. Titta på Patrik m.fl, synd bara att jag missar Maddeskrutt imorn då.. Men det kan nog bli skoj iaf, träffa na får jag ju iaf göra. Beror på när det börjar och sådär bara. Jobbar ju till fyra!

Näe, nu ska jag plocka fram lite ost och kex till mig och min älskade sambo, eller ja, först ska vi väl kila över till konsum och handla lite, sen blire gottigottgott och massa mys. Sen skriker sängen att jag ska sova tidigt ikväll, för idag har jag varit såå äckligt trött.

Hoppas på att få träffa mamsen i helgen också, saknar na som bara den. Och Mira busan.. Undra om man kanske ska ta med na upp igen iaf? Vet ju att spyorna inte berodde på vart hon bodde. Jaja, det visar sig. Nu måst jag gå, annars kommer jag la aldrig i säng.

pysshej!


Trött....

Jag blir så trött på folk? Alla klagar heela jäävla tiden på folk som mår dåligt, folk som skriver av sig på fb och bdb, bloggar osv.. ''Dom vill bara ha uppmärksamhet'' ??? Jag har alltid varit en sån som behöver skriva av mig, har helst sluppit all uppmärksamhet för det, men man får räkna med det och det gör jag. Men det är ingenting jag strävar efter!! Så varför sitter ni och skriver i era viktiga bloggar att ni ''Dissar'' sådana som gör det. Ja menar, bara för att ni föddes med silversked i mun, så finns det faktiskt också vi som gått igenom ett helvete för att ta oss dit vi står idag, och det är så jävla strongt gjort. Så varför inte hjälpa, stötta och visa att ni bryr er om vänner som mår dåligt, istället för att tro att dom bara vill ha uppmärksamhet? Jag blir själv ledsen då jag tar åt mig.. Nu kanske det här inte är riktad till just mig, men tänk er för ändå.. Man tar illa upp, och inte fan ska man först behöva må dåligt över nånting och sen få ännu mera skit av folk som man en gång tyckte så jävla bra om..

Nu kommer säkert alllaaaaaaa missuppfatta det här, ni behöver inte ta åt er eftersom jag inte har nämt ett enda namn, men tänk dig för.. kanske du också sitter och dissar dessa människor, som egentligen bara behöver en liten knuff i rätt riktning?!



-

Hm.. nu har jag återigen skrivit av mig, får la hoppas att ingen tkr att jag gnäller ;) Tänkte skriva om min helg! Fredags drog älsklingen ut med några av hans vänner, så jag satt hemma och kikade runt lite på internet och glodde på tv. sen kom han hem, tidigt.. som jag förstod ;) sen kom thess förbi en sväng och vi tog en prommenad, oh hon höll på att backa över några typer också, det var lite roligt ;) HAHAHA!!
lördags så gick vi upp tidigt (fast vi försov oss, (a)) så halv nio åkte vi till örebro för att åka o bada på gustavsvik. var skitmysigt, blev lite misshandlad i forsen bara + vrickad fot.. :) haha. gick o åt lite efteråt, sen kom alex o pelle och hämtade oss, blev systemet sen hem och sova. (a) försov oss igen, vaknade kl 5 oh halv 6 skulle vi vara hos svärföräldrarna o äta :D haha. blev lite snabbt sådär.. käkade där, sen hem och sjung singstar o förfestade lite i vår ensamhet. vidare till Annie runt elva på fest.. lagom roligt, kände inga förutom becca o fia.. haha. så vi drog efter två timmar. hem o mysa =) va lagom lullig ;)

söndag, vaknade runt.. 1 ? hur skönt som helst =) gjorde ingenting speciellt, mer än att baka JULkaka. MJUKpepparkaka blev det <3 MUMS!! första gången jag gjorde en, och den blev kalas! :D tog med o bjöd på praktiken idag, det uppskattades.

Just det! jag har praktik också.. Det är jätteroligt! träffat världens goaste hund, Chicko.. och världens härligaste människor! aldrig haft så bra praktik faktiskt.. må vara mycket dötid, men jag får ju hålla på med det BÄÄSTA jag vet - hundar. <3 saknar min tokfia bara :') mammas skrutta..

Idag var jag ganska så trött när jag kom hem från praktiken, så jag somnade kl 18, och vaknade 21? nu är klockan 23 och jag är pigg :/ men ska iaf gå o sova nu, annars lär ja va död imorn? :P och det vill vi ju inte.. hihi.
och till helgen blir det ev. att åka hem.. men på fredag äre fest hos becca o linda ska sova här, så hm... vi får se! det spörs, som thomas skulle ha sagt ;)

puss på er! :)

Ja ni..

Jag undrar om jag bara försöker fly från mig själv och dessa problem jag har. Jag vet seriöst inte vart jag ska ta vägen snart?! Om jag bara kunde glömma, sluta ägna mitt liv åt att ständigt tänka på något jag borde glömt för länge, längesen..

Älskling är ute och har kul (?) med sina vänner ikväll, det unnar jag honom verkligen. Men som jag förstod det skulle han snart komma hem och ta en walk med mig. Jag känner mest bara för att vara själv, men jag kan ju inte slänga ut honom direkt *ler*..

Nu ska jag röka tänkte jag, torka tårarna innan han kommer hem och klä mig varmt. ny dag imorgon. (y)



'spend my whole life tryin' to forget..?




RSS 2.0