Jaa ni! :P

Händelserikt lov! Tacka allt som finns att jag får åka hem till älsklingen imorn. Ska bli skönt med lite semester, haha ;) Nejdå. Kommer sakna familjen. Tråkigt att man inte hinner umgås med alla vänner man vill när man väl är hemma. Händer så mycket annat hela tiden.

Idag var jag hos läkarn, undersökning. Fick en bricanylspray utskriven, perfekt! Så hejdå alla astma-attacker.. ;P Hoppas jag. Hjälper det inte så blir det lång utredning i västerås o blaj, det orkar jag inte! :)

Nu ska jag hoppa in i duschen, fixa o byta om, sen blir det att leka med min kära vän :) Efter det hem o sova! Tidigt imorn med, tandläkarn i köping, sen vidare till älskling <3

pusshejs..

Förflutet..



- Egentligen vill jag bara skrika och gråta. Vända mig om och springa tillbaka. Jag plågar mig genom att kolla igenom bilder, minnas i huvudet alla underbara stunder. Jag vill tillbaka, jag vill leva om. Jag vill inte att det förflutna ska vara just förflutet och inte finnas kvar. Jag vill uppleva allt igen. Det känns som att jag går åt fel håll i en rulltrappa. Kämpar mig neråt, men rulltrappan går bara uppåt ändå.

Åltorp kommer alltid ha en speciell plats i mitt hjärta, minnena kommer aldrig suddas ut, jag kommer fortfarande gråta många många gånger för att ingenting är som förut.

Pappa kommer föralltid vara sjuk, och det spelar ingen roll hur snabbt jag går i den där jävla rulltrappan, den kommer fortsätta rulla uppåt.

Jimmy kommer ändå ha förstört en stor del av mitt, fått mig att gå igenom allt det här jag har gått igenom. Psyk hit och dit, det kommer inte ändras. Det han har gjort är gjort, och det är synd att man kan låta en människa förstöra så enormt mycket för än, innan man förstår att det är fel.

Mycket som man vill ändra på i det förflutna. Mycket man vill stanna kvar i. Tänk alla underbara sommarkvällar när jag var yngre. Vi fiskade, badade, pratade, red, skrattade, spelade fotboll. Det var lycka att bara vara tillsammans.

Det är kanske dags att vända om, gå åt rätt håll i rulltrappan. Låta sig föras vidare i livet, gå framåt och uppåt. Dit man ska. Nå sina mål, och lämna det  förflutna bakom sig..

Nu ska jag ut och röka, träna, springa. Göra vad som krävs för att bli av med ångesten.



Danne, jag älskar dig verkligen! Glöm aldrig bort det. Tack för allt stöd du ger mig<3

Underbart påsklov :)

Hejsan underbara värld :)

Viiilket underbart liv man lever. Hela ledigheten har varit toppen! I fredags var det middag, trevligt. Sen film o mys, gick o köpte tio röda rosor te min älskling också, hihi. Han blev jäätteglad! :D. Lördag blev det Örebro med Therese, Daniels syster. Skokanonen (fick ett par jättefina skor av älskling!), ikea, vi inhandlade en spegel, kudde, o lite annat smått o gott. Sen hem, laga lite tacos o kolla på film o hade det jättemysigt som vanligt. Söndag gick vi upp ganska sent, sen tog vi en långprommenad ner till stranden, satt där o pratade massa o hade det mysigt som fan i solen :) sen gick vi hem o älsklingen lagade mat till mig! Kycklingfilé och potatisgratäng, myyyyms! Film o mys efter det, som vanligt.

Idag har vi bara varit inne o slappat. tagit det lugnt. Nu är Chrille här och dom sitter o spelar :) Själv sitter man här o nördar. Haha. Danne o jag spelade lite playst. tidigare, och jag ägde honom totalt ;) NÖJD! :D Sen tog vi en dusch o here we are.

Är enormt lyckligt lottad, som träffade världens bästa kille. Är glad att du finns älskling :) Tack för att du alltid ställer upp o finns för mig, du slutar aldrig förvåna mig hjärtat. Bäst är du! <3

Saknar mina vänner lite, och familjen nå grymt, Men imorn blir  det hemfärd te Arboga. Tråkigt som fan, samtidigt roligt! Blir att åka till Örebro o shoppa lite med mamma o syrran, sen hem och ta en fika med pappsen som jag inte träffar alltför ofta längre.. Ska bli gött :)

Nu ska jag kika när dom spelar lite, se om man lär sig någe ;) Risken är väl inte alltför stor, haha.

pusshejs!
elinhjalnmarsson du är allt baby!! <3

hos älskling (L)

daniel svensson, du är allt <3

sitter hos älskling nu o inget kan bli bättre!! :) är så jävla lycklig när jag är med honom. inget kan slå känslan!

nu ska vi laga mat ;)

du är hela mitt liv älskling, jag går upp på morgonen för dig, jag orkar le för dig och jag känner mig så fruktansvärt glad pga dej! du är bäst!!! :) älskar dig av hela mitt hjärta .. <3


22/2 (L)

Josefine Waern!

tack joss för allt stöd! du är en ängel gumman!
love u <3333

Trött, arg och lika lycklig som vanligt :)

in a world who doesn't care!

Sjukligt, vänner kommer och går. Jag som trodde vänskapen bestod. Visst, man finner många nya på vägen, men det är tråkigt att man förlorar de gamla också. Saknar många från Arboga som jag inte har kontakt med alls längre. Alla löften, ni skulle komma och hälsa på mig, vi skulle träffas när jag kom hem. Vi skulle höras varje dag... Jotjena, vart tog det vägen? Saknart, men är bitter över att jag inte betydde mer. Man tröttnar på att alltid vara den som hör av sig.


Jaja, nog om gammalt o förflutet. Min dag har varit helt okej, inte bra, inte dålig. Helt okej. Gick upp kvart i åtta, åkte in till stan, gick kalas som vanligt. Hem, matte, ekologi. Tråkigt! Sen påskmiddag, mycket gott!! Sen var vi hos grisarna hela eftermiddagen, o det var mys! Slutade en timme tidigare, o då blev det städa o greja. Nu har jag precis varit o ätit kvällsfika, sitter o pluggar lite data, eftersom jag har prov imorn.

Ta-igen-dag imorn. Börjar kl 06.00 hos grisarna, efter frukost blir det lagårn till 10 och då ska jag göra lite annat i djurkunskapen. Sen lunch, påskmat igen o efter det ett prov då. Sen slutar jag för dagen o ska äääääntligen få åka hem till älskling! Fatta hur skönt. Sova ut, bara mysa, kolla film, äta gott (jag får väl laga mat då, om det ska bli något annat än pizza) ;) hahaha, älskling är mästerkock. <3

Tisdag ska jag väl försöka släpa benen mot Arboga. In te vårdcentralen på onsdagen elr torsdagen, kolla upp astman. HUR SKÖNT SOM HELST! Hoppas verkligen (låter väl knäppt antar jag) att jag har det, så jag äntligen kan få  medicin o hjälp för det. Slippa  den där hemska känslan av att man inte kan andas ordentligt vid vissa tillfällen. Det blir nog bra!

Nej, om man skulle ta och koncentrera sig lite på plugget ett tag, sen blir det hem o sova med älskadevän elin, med tanke på när jag ska upp imorn. Gött för henne som får ligga kvar o sova massa! ;P Orättvist. Men men, ska fan sova hela lovet hade jag tänkte :)

MÅÅÅÅÅSTE bara tillägga att jag även är sjukt jävla less på folk som aldrig kan ställa upp på mig. Ja menar, hur stor plats tar min hund? Inte någon alls. Jag bad om en liten grej, men vad gör man. Tack mamma som kunde åka en dag tidigare o hämta Miran, så man slapp det. Och tack bästavän elin som iaf STÄLLER UPP och gör allt för mig. Får skjuts till Karlskoga o allt. Älskar dig av hela mitt hjärta Elin o är så sjukt glad att du finns i mitt liv! Vet inte vad jag skulle ta mig till många gånger utan dig.

Det handlar om att ge och ta, allting. Men när man gång på gång bara GER o aldrig får nånting, då tröttnar man. Så nu är det dags att vända på steken och bara skita i att ge nånting. Jag ska köra mitt race, hjälpa dom som hjälper mig, ge till dom som ger mig. Så M & L , ni kanske bör tänka på hur ni behandlar mig o vad ni vill ha ut av våran vänskap, för nu är jag förbannat stark o förbannat less på att bli behandlad som en trasa utan värde!

Se mig för den jag är, jag är otrolig! :)

Pusshejs! <3

DANIEL SVENSSON, JAG ÄLSKAR DIG!!!! <3

så jävla perfekt .<3

Underbara kommentarer på föregånde inlägg, jag älskar er!!

Är så jävla lycklig just nu, var ett tag sen jag skrev, men har haft så jävla fullt upp i skolan osv.. Men jag är helt otroligt jävla stolt över mig själv, eftersom jag har klarat av hur mycket som helst nu o nästan är i fatt! Som jag låg efter, som jag har kämpat, som jag har lyckats!!!!! så jävla stolt över mig själv.

Just förtillfället har jag svikit mitt älskade lillerud o åkt till Karlskoga, till älsklingen! Hur mysigt som helst.. Vi har ätit pizza, kollat på film, myst o allting är bara helt underbart perfekt! :) sjukligt glad.. idag har vi faktiskt varit ute o gått en bra bit också, duktiga som vi är. Fick ta med mig Mira, som kom till mig igår morse, eftersom mamma o nisse är i Idre o åker skoter! Mysigt för dom.. saknar de där lite, när vi va mindre my o jag, så åkte vi upp dit en gång om året o de va såå jävla kul.

Hihi, nej nu ska jag gå o pussa på min älskade Dannepanne! :D saknar brudarna, Dente o  Patrik, annars kan itne livet bli mkt bättre just nu! snart påsklov också, på torsdag.. ska bli gött!

daniel svensson, du är allt! älskar dig av hela mitt hjärta goos <3 alltid oss.. 22/2-09!!!!

RSS 2.0