Jahapp..

Jahapp.. Var på återbesök hos Ulrika idag, gick bra. Fort. Kändes så konstigt att gå därifrån!? Men ändå väldigt skönt, som att jag lämnat en stor och stark och trygg klippa bakom mig, och äntligen är redo att stå på egna ben!

Just nu känner jag en stor sorg, saknad!! Över att min älskling inte är här. Jag behöver honom när jag är ledsen, för det är ingen som förstår mig lika bra. (Även om jag självklart har underbara vänner!) Det är speciellt när vi pratar, han förstår mig på något konstigt sätt. Ibland känns det som att han ser rakt igenom mig. <3
Men det är så jobbigt och ha den här distansen. Jag vill bara krypa ner i samma säng som honom och ligga på hans bröst och få vara lite ledsen. Få känna en arm runt sig. En arm som tillhör en människa som faktiskt bryr sig! Det är som Demie säger, det är så lätt att bara skriva på internet att man bryr sig, men hur många gör det egentligen då?

Och nu blev jag sådär ledsen igen, jag måste och röka. :'( Tårarna rinner och jag hatar det!! Känner mig så svag..

pusspåer.

halvår.<3

Var ett tag sen nu! Förlåt för det, men har inte haft orken att uppdatera. Har väl inte hänt så mycket heller för den delen. Inte så mycket kommentarer på bloggen heller, så det blir väl roligare att skriva på bilddagboken o facebook typ.

Tänker inte skriva så mycket nu heller, jag har verkligen ingen lust. Är ledsen och besviken. Ska sätta på ett avsnitt på Rederiet och sen försöka sova. Sovmorgon imorn, till tio! Det tackar vi inte nej till.

Miris ligger här bredvid och det är så underbart att ha min lilla tös här! Det är så värt att gå upp en timme tidigare på morgonen osv. Saknar älskling bara :/ Usch!! Firade ett halvår i lördags, så vi var ute och åt på resturang och grejer. Hur mysigt som helst!!!! Älskar dig bara mer och mer hjärtat! <3

Nu blire ett avsnitt, sen sömn.

Natti folket! :)
(Zana, tack för att du är en sån underbar vän!! <3)

Vardag!

Jaha, kanske dags att skriva ett inlägg om min vardag. Nu har det varit en hel del bråk här på bloggen, som ni kanske sett. Tror det är utrett nu, men tycker fortfarande att det var väldigt onödigt att dra upp det där på min blogg.

Menmen! Onsdags blev det ju som sagt nordman på krogen, helt okej. Dock äckligt mycket idioter ute, bara sådana som man verkligen inte vill träffa. Men jag överlevde det också, haha. 100 metersgränsen funkar fortfarande, eller hur M? ;)

Torsdag åkte jag & Madde in till stan och mötte Josefine. Glodde lite på riddarspelet och rodden. Men det är inte så roligt längre, vet inte varför :/ Väcker lite för mycket minnen tror jag! Sen hem ganska tidigt och grillade med mor & Nils, sen hoppade vi i bubbelpoolen, gud så skönt! Älskar den :)

Fredag gick jag upp och gjorde mig i ordning, mamsen och jag åkte till Örebro och hämtade Älskling! <3 Sen blev det att gå av i stan, Mira var också med. Vi käkade, sen glodde vi lite på rodden, sen träffa vi Joss. Sen hämtade mamma oss och vi åkte hem & mööös!

Lördag, gick upp och gjorde inget speciellt. Solade lite bara, Marcus och My kom ut, badade och åt. Sen åkte vi in till stan, festade hos Marcus. Lika tråkigt som alltid när alla ska på krogen, så mamma kom o hämtade oss och vi åkte hem och badade :)

Söndag, Marieberg och shoppade lite, blev massa ögonskuggor och en tröja bara, sen lämnade vi Danne vid bussen :// Sakna massa!! Sen åkte jag hem, och hoppade ner i poolen med mamma. Halv sex satt jag mig där och vi började prata, klockan tio gick jag in och la mig. Vi skratta, vi grät, vi pratade. Det var så längesen det bara var jag och mamsen!! Jag älskar dig mest av allt mamma!!

Måndag, jaha. Jag ligger fortfarande i sängen fast jag har varit vaken i två timmar. Har kollat på rederiet och kollat runt på internet. Men nu ska jag ta på mig och gå ut och ta min sista cigg. :O Har inga kvar.. Hm, skulle kanske ha tänkt på det igår. Men.. Skulle kanske kunna fråga mamsen ;) Isåfall äre första gången på tre år som hon skulle köpa det. Åt mig alltså!

Nej, nu måste jag ut :)

DANIEL JAG SAKNAR OCH ÄLSKAR DIG MASSOOOOR :)

Haha.

''Du ska veta att jag är otroligt glad över att han har hittat en tjej och jag bryr mig inte ett dugg om åldersskillnaden.. har aldrig varit emot erat förhållande utan blev glad att han jag äntligen kunde va vän med honom utan att min man skulle tro att han va ute efter mig.

Jag trodde att det han sa till mig som vän var någonting äkta men så var inte fallet. Vadå bara han som hörde av sig?? Fast min man va emot våran vänskap så umgicks jag ändå med "Danne" många många gånger och det va inte bara han som hörde av sig.

Att vi inte pratar med varandra längre kan du ju fråga din pojkvän om... så fort du dök upp i bilden så fanns det inget som hette vänner för honom. Han försvann i tomma intet och i början förstod jag honom.

Vilket smeknamn än nu har det skiter jag.. men tyckte det va lite ironiskt att han kallas Danne nu när vi länge försökt kalla honom det men han hatade det.. så då vet du vet.

Ta reda på mer fakta innan du yttrar dig''


Vilken debatt :) Jag vet knappt vad jag ska säga, men som svar på det första så kan jag bara svara med att jag fick höra att du hade sagt att ålderskillnaden var så stor, och det var så äckligt och blablabla! Därför ville jag inte träffa dig och inte Daniel/Svenne (Vad du nu vill!) heller. Men så kanske det inte va?
Och tro mig, ingen försöker mer än mig att peppa honom till att umgås med sina vänner. Men det är ändå hans val, och han umgås fortfarande med dem.
Klart han inte har lika mycket tid längre, när jag bor hos honom/han är hos min familj i Arboga. Och den tid han är ledig när han inte jobbar och jag inte går i skolan, så vill man försöka hitta på någonting tillsammans, eftersom man aldrig hinner det annars. + Att vi har två familjer man ska hinna träffa däremellan.

Nej jag ska inte behöva försvara varken mig eller Danne, men gå inte in på min blogg och kommentera en massa skit om min pojkvän igen är du snäll! Jag skiter totalt i vilken relation ni hade innan vi blev tillsammans, men nu är det som det är. Han & jag :)

Och förlåt om du misstycker att jag la upp din kommentar här, skulle bara komma ihåg vad du skrev + att folk skulle få förstå vad jag skriver om ;)
----------



Madde kommer och hämtar mig om drygt en timme, ska ner till staaden. Skoj att åka moppe, det var längesen! :) Och kul att umgås med sjöpacket, ;) Det var också längesen! <3

Byebye:D

HMMM!!!

Visste inte att min blogg var så jävla intressant för folk som inte ens känner mig/har nånting med mig att göra! Nu är jag fan riktigt sur. Föreförsta behöver man fan inte gå in på MIN blogg och snacka skit om MIN pojkvän. Dessutom behöver man inte ens göra det överhuvudtaget om man inte har några grunder!

Som jag har förstått det har du varit negativ till vårt förhållande sen du fick veta att vi träffats och det var ju så äckligt osv, att det skiljer tio år. Men, vart ligger DITT problem i det hela? :s Du behöver inte träffa mig, för jag har inte velat se dig från första dagen jag hörde att du hade sagt så.

Så varför ens göra nån big deal av det. Idiioter det finns det gott om, ialla förhållanden verkar det som. Men hur Danne är som vän, det kan väl knappast du avgöra, för hur jävla mycket pratar ni nu förtiden?

Och jag förstår honom också, för det är inte kul o vara den enda som hör av sig hela tiden. Eller varför är han ingen bra vän Therese?

Han gillar inte oh bli kallad Danne sa du? Hm, jag har kallat honom det i ett halvår snart, oh han har inte klagat. Men tycker du själv att jag ska gå runt och kalla min pojkvän för Svenne eller? Det klingar inte bra i mina öron.


Men men, nog om det. Jag får väl prata med dig mer sen om det kvarstår några problem?


Igår då :) Blev hemfärd från Kga med sis och miccis. Sen stan o drack lite, åkte ner med Marcus to tha city, :) kollade på nordman som uppträdde på krogen, <3:) sen blev det hemåt med Hillan o Dennis! Tack för skjutsen sötnosar :)
idag gick jag upp ganska tidigt, har vart ute i sooolen o ätit kräftor, gött som fan! :D

Nu blire fix, klockan två blire stan med mirius, oh träffa josefine o madde. det ska bli mys! riddarspel o rodd ikväll också, älska medeltidsveckaan! :D + att jag ska äta brända mandlar ;)

PUSS!!

kryckor..:(

först o främst vill jag fråga om nån har ett par kryckor hemma att låna ut, antingen i kga elr arboga?

har förbannat ont i foten, funderar på att kolla upp skiten, blööö!! kan inte stödja på den ett skit o felbelastar det andra benen = problem med knät.

älskade mina leder, haha :P skitkropp!! :)

i övrigt är jag gladare idag :) pratat med josefine , o vi ska umgås nu när de är medeltidsvecka i arboga! det ska bli skoj som tusan, hundarna ska få busa lite, o det blir nog en hel del prat o mys:)


imorn åker ja hem te arboooga:) ska bli lite skönt o komma hem till familjen, :) oh kul o träffa gamla kompisarna, om man nu hittar några såna :D<3

men som sagt, om nån har ett par kryckor att låna ut för ett litet tag, så snälla! jag need it :(

pussilipuss!

höhö, pip = 4dagars fylla?;)

jagärbarasåjääävlalesspåallajävlafalskaidiotersomfinnshärivärlden!!!!!


så. det var dagens negativa ord! för övrigt mår jag bra, var ett tag sen jag uppdaterade riktigt ordentligt här i bloggen. förlåt för det, mina trogna läsare!
men det är ganska så mkt party o ja märker redan nu att ja får rätta en maaassa stavfel på grund av lite alkohol ;)

jävlars vad full ja har varit. inte bra det här! :) men men, får se om de blir en sista fylla imorn, isåfall FYRA dagars fylla. ojoj, jag som knappt står pall för två!? haha.

aja, det har varit helmys iaf, idag varen en rolig förfest hemma hos oss iaf, trevligt folk osv.. :D blev dock liiiiiite packad, o hade svårt o stå själv på benen på festivalen.

men nu har ja tagit mig ett riktigt skrovmål på donken, hahahaha! har då aldrig ätit så mkt i hela mitt liv, haha. jag åt happy meal tills jag var 14-15, oh idag ska vi inte ens prata om vad jag åt :D dock inte ätit på två dagar, men ändå.. att min relativt ''lilla'' kropp fick i sig så mkt! hihi. kmr säkert spy upp allt i natt, men vafan! äre PIP så äre;)

synd för er som missat!! :D

ne , fan.. man kanske skulle slagga ett tag? jag blir ju sliten på det här viset:) vatten? jatack:D

natti sötisar <3

RSS 2.0