Stääd!!

Ååååh. Just nu känner jag mig som en dålig flickvän. Vi tänkte storstäda lägenheten idag, packa och göra allt klart. Slänga in sommardäcken i bilen och massa annat. Jag slutar klockan tre. Fick skjuts hem. Jag lovade att jag skulle börja plocka och fixa, tänkte göra massor innan Danne kom hem. Han slutar sex. Här sitter jag och skriver? Tror ni jag har gjort något? Nej, jag somnade i soffan :(( Haha, jaja. Han förstår nog att jag är trött, och dessutom tänkte jag börja lite nu. Vart man nu ska börja?! Flyttstäda vår lägenhet?! Det lär ta ett par ååår!

Nej, inte om man hjälps åt. Hihi :) Vet inte riktigt vad jag ska skriva, har massor att berätta men måste sätta fart med städandet! Hinner kanske med att skriva att jag igår mötte min bästa vän i solskenet och gick ner och köpte en glass och pratade massa skit med henne. Finaste Amanda :)

Sen kan jag också skriva att jag förtillfället är ute på praktik, på activera hundcenter. Samma ställe som förut, och det var så härligt att komma tillbaka! Saknat många där borta. Framförallt Minna & Chicko. Minna = en anställd, och Chicko = världens härligaste goldenretriver! :) Många skratt blir det. Och motion, framför allt. Haha!

Haha, längtar till måndag ;) Ska bli såååå kul!! :D Men först njuta av en härlig helg med de bästa! Nej, jag måste fan ta en cigg innan jag börjar.
Och förfan, glömde ju säga att min älskade vovve är hemma förtillfället pga att hon hårar som fan och jag är ju allergisk mot hundar (hahah jaaa, jag veet!) och sen i och med praktiken. Men i helgen får jag dels träffa henne och dels ta med henne hem till oss igen. <3 Inte för att hon lider av att vara hos mamma, och få springa runt på en stor gräsmatta med bigsis' saga! Men mattes lilla gos ska ju va hos just sin matte. :) <3


Tjaråå!

Härligt!!

Haha vilka patetiska människor det finns :) Skulle kunna skriva en bok om detta, men nej.. Kanske en annan dag! :D

Blev en inte så tokig dag iaf. Gick en långprommenad med han jag bor ihop med ;) Skönt som fan! Joggade  en sväng gjorde vi också! Hämtade bilen som blivit lagad och är numera fattiga. Nu har vi precis slängt i oss ytterfilé med potatisgratäng, sallad och gräddsås. Myyms i magen! Duscha nu, sen krypa ner i soffan och kolla på Old Dogs, sen sova!
Imorn väntar praktik, så jävla roligt!! :D Jag bara älskar att praktisera på ställen som jag trivs på. <3

Säger även Grattis till Anna Nordblad som fyller 18 idag! :D Hoppas du haft en bra dag :) <3




Lycklig med tillvaron, jupp! Hoppas få sålt sängen nu, det skulle sitta fint faktiskt. Nästa helg blir det hem till världens bästa mamma & låtsaspappa, för att inviga poolen som nu står där den hör hemma igen!! Cider, sol, pool, älskling, familj, träffa mira & saga! Ska även träffa Elin har jag bestämt. Dock har jag inte berättat nåt för henne än.. Men :) Det kanske jag kan göra imorn! Hihi.

Nej, tidigt i säng ikväll om man ska orka upp imorn igen!
Nattinatti people :) & jag hoppas folk kan lägga ner nu, och bara hååålla käft :)

Ja, trött blir man!

Tjo tja! Just nu sitter jag under min älskade fläkt och röker, och är lite halvt bakis och trött i huvet!

Igår blev det partyy :) Började bra, sen kom det folk och rent ut sagt sabbade stämningen totalt, så ut med dom, sen fortsatte vi. Fan vad kul det var!! Jag, Danne, Fia, Amanda, Oskar & Patrik. Full o go, haha. Spelade massa töntiga spel, som man tydligen gjorde när man va liten?? Haha, whatever.
Sen blev det kebab och slutligen hem för att få patrik att inse att festen var slut och klockan var tre! Det gick efter ett tag.
Gick upp halv tolv, drog på sig kläder och drog o hämtade thess. Vidare till Örebro! Men var inte riktigt på shoppa-humör, så det blev bara ett par gråa tygskor, skönt att ha i sommar när vi promenixar med vovven!

Kom ganska precis hem, senare blir det nog att åka o hämta amanda, för att sen åka hem och glo på film o gotta oss! de behövs idag :)

Och så antar jag att jag kommer få ganska många läsare nu eftersom min blogg blivit länkad. Men låt mig förklara! Jag har knappen "kom ihåg mig" i tryckt, alla som har blogg.se vet vad jag menar. Därför sparas mitt namn o min bloggadress automatiskt. Becca har fått en kommentar i mitt namn, eller ja, med min bloggadress, och jag har därpå fått ett väldigt taskig inlägg riktat direkt till mig. Nu hoppas jag dock att folk fattar att jag är oskyldig te kommentaren och att vem som helst även kan fylla i min bloggadress där nere.... Det värsta som finns är att bli anklagad för saker man inte har gjort!

Nu ska jag nog städa upp lite i köket iaf, är aska över hela spisen och burkar överallt. dessutom fick vi en prilla i slasken, väl använd! Det tackar vi för.

Tackar även folket som gjorde min kväll igår! Tack, ni vet vilka ni är :))
PusshejS!

RSS 2.0