GRILLFEST!!

Hejsan hoppsan!!
Idag blev det en shoppa-mat-dag. Tråkigt, men behövligt nu när jag och älskling ska vara husvakt i en vecka, ungefär. Och så gick jag in på en skoaffär idag, för att leta efter foppa-tofflor åt danne, och upptäckte en rea som hette duga! :O Halva reapriset, vilket betyder att jag fick två asfina skor för 74 kr :O skulle egentligen kosta .. 500 kr :D Såå glad!! Ska ta o ställa fram alla mina skor nu, kanske tar kort och visar vilken skotokig människa jag är ;)
sen blev det en tur in på systemet också.. gick på en hel del, moa is an alkoholic :D haha. nerå, men det blev tugnt som fan. även på willy's blev det skapligt tugnt ;D

Snart dags för grillparty! Ska bli sååå kul!! Bada i poolen, grilla, spela kubb, lyssna på musik, spela spel o bara prata skratta o ha roligt!! :D bästa folket, underbaart!!

längtar!!
ge mej fredag..

orkar inte skriva mer nu, planeras en hel del inför kalaset, haha. mkt sovplatser som går åt ;) hihi.


daniel, jag älskar dig!!

Skadad..

Jaha, jag har fått ''order'' av en nu mera ovän att skriva ett inlägg, eftersom jag är så bra på att peka ut folk här. Hm.. Jag minns inte att jag i allt för många inlägg skrivit med namn, på de personer jag varit arg, ledsen eller besviken på? Möjligtvis Jimmy, men det faller sig ganska naturligt, då jag är väldigt säker på att han inte läser min blogg.

Jag hatar verkligen att bråka med folk. Jag avskyr det! Det finns en människa i den här världen som jag verkligen hatar. Tänker inte ens hänga ut henne här,! men jag ville att det skulle framgå att det bara finns EN. Jag kan inte sova på nätterna när jag är osams med någon nära, jag mår skitdåligt, blir depp på en gång. Även fast det inte är jag som har gjort fel! Jag brukar väldigt ofta be om ursäkt, även när jag själv anser att jag inte har gjort något, bara för att jag inte vill bråka.

Och ändå får jag den här kommentaren, att jag tycker om att bråka med folk, att jag jämt är osams med någon??!! Jisses.. Ni skulle som sagt veta hur jag blir när jag är osams med en vän. Eller någon överhuvudtaget! Jag vill inte ens gå ut i stan längre, jag är rädd att möta en ''ovän''. Jag vill inte ha några sådana! Jag hatar blickarna, jag hatar viskningarna. Jag förlorade en så stark vänskap, var det förra året? Min bästa vän och jag. Vi var oskiljaktiga. Vi var jämt på samma ställe. Det var hon och jag, inga andra.. Folk frågade inte vad jag skulle göra kommande helg, de frågade vad VI skulle göra.. Sen kom den dagen jag bara fruktade. Det kom in en tredje part, och jag blev svartsjuk och kände mig så åsidosatt. Inte så konstigt kanske, med tanke på att det var min bästa väns fd bästa vän. Och nu var de lika tajta igen! Jag började bråka om småsaker, kände svartsjukan stiga mig åt huvudet. Och hon försvann.. Eller VI försvann.. Jag ville inte vara tredje hjulet under vagnen och hon stod inte ut med svartsjukan.

Så dåligt som jag har mått över det där..

Då var det tydligen dags igen? Dock inte av samma anledning, men det handlar om att förlora det käraste man har. I augusti började jag på en ny skola i en ny stad, för att komma bort från ovänner och dylikt i Arboga. Jag träffade en tjej, som jag kom väldigt nära på kort tid. Jag var så lycklig där ett tag. Jag hade hittat en bästavän igen!! En bästavän som var lik mig, som jag kunde prata med, som jag litade på. En vän jag äntligen kunde få älska så mycket jag bara kunde, och ändå få lika mycket tillbaka! Men.. Det finns alltid ett Men i mina historier. Speciellt dom som till en början låter bra.. Vi blev som ett.

Sen blev jag sjuk. Sjukare än jag tidigare varit. Jag fick åka in på psyk, och jag fick slutligen träffa en psykolog. Jag var nere på botten, längre ner än jag nånsin varit tidigare. Plötsligt blev min bästavän också helt nere? Hon sa att hon var deprimerad, och jag, jag som varit riktigt dålig, undrade varför? Man kan väl inte bara bli sjuk sådär? Vi kämpade oss tillbaka, eller ja, jag kämpade mig tillbaka, från allt skit jag nånsin varit med om. Min vän stöttade mig, och jag stöttade henne så gott jag kunde. Jag blev bättre och bättre.. En gång i veckan var jag inne i stan och pratade av mig. Jag fick läxor, jag lärde mig tänka på ett annat sätt. Jag kom ur mitt självskadebetende och jag lärde mig leva hyffsat normalt.

Min vän blev också frisk, bara sådär. Jag var såklart jätteglad för det, och vi lovade varandra att va vi än mådde dåligt över, så var det nu något som fanns i vårt förflutna. Vi skulle kämpa på tillsammans, som vi gjort hela tiden.

Men allt eftersom började min vän ta större och större plats, hon blev bestfriend med allt och alla, enligt min mening. Mina andra vänner sen 6 år tillbaka, blev hon också väldigt nära med. Och jag, har alltid levt med en ständig rädsla att bli lämnad av folk jag älskar. Jag började fundera, tänka och vrida. Jag började irritera mig på småsaker, och småsaker blev stora. Det blev för mycket.. Vi bråkade och bråkade.

Och nu står vi här. Jag vet att jag älskar dig. Jag vet att jag aldrig kommer att släppa taget. Det har jag inte gjort om min f.d bästa vän heller. De som nån gång betyder allt för mig, kommer alltid att betyda mycket, eller åtminstone en del för mig. Jag vill inte släppa taget. Jag tänker ändra på mig, jag tänker försöka. Jag är inte nöjd med mig själv. Jag måste acceptera en del saker.

Men samtidigt måste du också förstå, att ibland måste man visa hänsyn, visa respekt och annat, för någon. Du vet min historia, du vet min bakgrund.

Frågan är om jag någonsin kommer att bli hel igen..? Jag tror att min själ är för trasig, mitt hjärta för skört.. Jag vill börja om på nytt, men hur fan gör man det?

Jag ger ärligt talat upp snart, jag vet inte hur man lever längre!

Lycka!

Åh vad skönt med kväll. Jag är trött, och ska alldeles strax krypa ner i sängen tillsammans med min älskade pojkvän! Haft en riktigt bra dag, började med att vi gick upp ganska sent, hehe. Påbörjade städningen ganska omgående, tog sin lilla tid, men blev riktigt fint! Skurade, dammsög, diskade och allt sånt där tråkigt. Efter det gjorde jag våfflor åt oss. Känner mig så himla duktig, även om det bara är ett par våfflor, så.. Nej, jag vet inte, så svårt att förklara. Men jag känner mig duktig. :)


Efter att vi hade ätit klart och dukat undan så kom Amanda och Becca hit. Vi spelade Wii, skrattade o pratade :) Sen blev det att kila och köpa en glass, myyms. Satt oss ute en stund, i det härliga vädret. Varmt och skönt fast det var sent! Dom drog hem vid halv tio, och sen dess har Danne och jag kollat på film. Jag gräät till filmen! Vet inte vad det är med mig, haha. Aldrig gråtit till nån film alls förut, nu gråter jag näst intill varje film som är lite sorglig. Haha, knäpp är jag!


Annars, tja, jo. Förutom vänkretsen så flyter väl allt på som vanligt. Negativa tankar varvas med positiva. Varit rökfri sen i lördags, och det är jag mycket stolt över! Jag är en himla bra människa ibland! ;) Blir nog nån cigg imorn kan jag tänka, då min regel just nu är att bara feströka! Det har jag faktiskt verkligen hållt också.. Duktiga jag!!


Och från det ena till det andra, eller ja, det hänger väl ihop med det här att jag är duktig kanske. Men jag ska verkligen börja om på nytt nu! Jag ska ändra sätt, jag ska bli den jag var, för ett par år sen. Jag lät alltid folk trampa på mig, men jag var omtyckt. Jag tänker dock inte låta folk trampa på mig, men det ska bli nästintill. Jag ska försöka sluta ta så mycket plats, sluta kräva. Jag ska bara vara den vän alla vill ha, jag ska bara finnas där, jag ska hjälpa. Det jag själv behöver, ska jag just klara av själv. Jag behöver ingen annan. Eller jo, nu behöver jag. Men jag ska lära mig att klara mig utan! Jag ska bli den vän jag var, jag ska försöka att aldrig mer bråka med någon..


Eftersom jag fått höra att det är det enda jag gör!


Ibland måste man bestämma sig för att bara lägga om helt. Det har jag gjort nu. Med rökning, beteende, matvanor, träning, allt sånt där. Ska gå ner i vikt, sluta röka helt, äta rätt, aah, allt som en människa behöver.. För att må bra.


Jag ska bli världens bästa vän, flickvän, dotter, syster, klasskompis, elev.. Allt! :) Jag ska bara vara positiv, jag ska bara finnas, må bra och leva mitt liv medan jag kan!!


Ne, nu blir det som sagt Godnatt! Imorgon är det stadsfest eller något sånt i K-skoga, så det blir mys med svärföräldrarna, god mat och träffa folk! Det ser jag framemot. Glad som jag är! ;)

Daniel, jag måste bara säga att du är den finaste som finns! Det bästa som har hänt mig. Jag älskar dig!!! <3

Elin Grönberg, Therese Svensson, Amanda Nyqvist, Madde Packalen, Linda Hallbäckm Rebecca Svensson.. Idag får ni en hyllning för att ni är så underbart fantastiska människor! <3

filmtips? :)

Tråååk!! Dumma Lars Winnerbäck!!! Spelar endast på TVÅ ställen i sommar, P&L och Hultsfred :( Där rök min konsert OCH min present till Madde! Sorry gumms, men nästa år dödar jag honom (eller så får Danne hyra honom privat!) om han inte spelar som vanligt. Äääälskade Lars Winnerbäck <3

Jaha ja. Vad ska man nu hitta på för present? Hmm.. Kanske vet en nu. Men får se! Idag har jag och älskling varit ute i fyra timmar! :O Helt otroligt vad fort tiden gick. Vi prommenerade hemifrån runt halv tre idag, först köpte jag fyra stycken böcker, muums. Har egentligen inte råd, men var fan tvungen och få läsa något snart. Sitter vid datorn 24/7 nu och får så ont i huvet, haha. Sen gick vi vidare, lååångt bort. Till Elgiganten, NETTO!!!!, Ö&B, och sen blev det lite mat på donken, och slutligen handlade vi lite på willys. Alex fick komma o hämta oss när vi var klara på willys, för vi kunde inte bära hem allt, haha. :)

Så vi har varit jätteduktiga faktiskt. Gått massor och handlat o grejat. Flyttat vår städdag till imorn istället, ska ta tag i det ordentligen då. Skrubba, damma, dammsuga, osvosv.. Finns en hel del att göra!

Ikäll blir det kex och ost, och en bra film. Bara mysa och ta det lugnt. Kanske att vi spelar lite Wii sen, men det visar sig om vi orkar. Båda två har träningsvärk som tusan idag, och ändå körde vi inte alls mycket, haha!

Nej, nu blir det att kika vidare, letar lite filmer.. Så om ni har någon bra på lager, skriv gärna ner den i en kommentar? :)



4 månader idag, <3 grattis till oss älskling!!

Jaha ja!

Hallojsan!
Inte uppdaterat på ett tag, dåligt av mig ;P Men har haft fullt upp och flängt över halva Sverige känns det som. Så, tiden har inte riktigt funnits. Vad har jag gjort då? Ehm, kom hem den 10onde, till Arboga. Skönt o få landa hemma o packa in alla grejer. Det tog sin lilla tid, om man säger så! Sen på fredagen tog syrran studenten, så då vare party party! Det var trevligt, va lite folk ute hos oss, sen drog vi till stan och åkte rääggarbil! Mums :D

Annars då.. Torsdags så åkte vi hem till Demie i Södertälje, jag och Danne. Tog tåget dit, och så hämtade Dominiqe (stavning?) oss på stationen. Blev bara prat o mys, kollade runt på gården. Dom bor såå härligt där borta! Underbart! Gick o la oss ganska tidigt, men somnade inte förrän runt ett. Och lika sen kom vi upp dagen efter, haha. Sjusovare, javisst. Blev ''frukost'', sen prat o sådär, dusch, fix och sen började det hela ;) Demie hämtade Nathalie med moppen, efter det blev det mat, dryck och lekar. Haha, jag drack inte särskilt mycket, som jag oftast inte gör när jag är borta. Men det var det ju andra som gjorde, haha. Demie spydde, Patrik spydde, haha. Blev lite tråkigt en stund, sen satt vi bara o tog det lugnt typ. Gick o la oss vid elva, då var jag ganska trött, så tänkte hoppa i säng direkt. Fick jätteont i magen dock, men Danne masserade mig, så tillslut somnade jag.
Det var bara det att jag efter ett tag vaknade upp o sa ''älskling, jag kommer att spy!'', varpå jag springer ut och hänger mig över staketet. Spydde som fan! Och jag var inte ens full.. :/ Vi misstänker att det var rostbiffen jag åt, den var röd och älskling tyckte att den smakade konstigt från början.. Men det kanske var en blandning av att alla andra spydde o greja, + rostbiffen + all sockerdricka jag drack.

Hahaha, jaja. Hem i lördags, mådde skapligt bra på morgonen, jag var en utav dom som mådde bäst iaf :) Bara ont i huvet, tackvare att jag är sjuk. Älskling mådde också kalas, förutom tröttheten som vi alla delade ;)

Och väl i stan igen (Arboga) så drog vi en donk med syrran, som sen skjutsade oss till Örebro, där Therese och Erik kom och hämtade oss. Tog ett tag innan vi kom därifrån, men skönt o slippa passa tider ändå!

Idag var vi i Örebro igen, den här gången med Alexander. Älskling köpte Wii :D Tjohoo! Och just nu är han skitsöt, sitter på golvet och plockar upp och ska installera. Ser ut som ett barn på julafton. Lite sötare än lägenheten, fyfaan. Det ser värre ut än i de krigade länderna.. Får bli en städar-dag imorn :/ Tråk men måste göras!

Ska försöka knåpa ihop en fika med Amanda-bus också nu under veckan. Åker ju tillbaka till Arboga på torsdag, crusing i helgen så.. Och veckan efter det är man hus- och hundvakt! Partyparty på fredagen.

Och på tal om det så måste jag få veta vilka som kommer, så snabbt som möjligt :)

Ne, nu ska jag sätta mig och knåpa ihop ett sms och försöka få en viss person att inse vissa saker som hon BÖR fatta. Sen blir det Wii med älskling resten av kvällen! Fan vad jag ska bränna fett ;) Har köpt både fitness och active sports, så nu jävlar! Haha.

Saknar Maddebus&Lindagos, <3 Blir att träffa dom på torsdag förmodligen, oo sen fira Maddis på fredag i think. LOVEYOUBABES <3

Hejsvejs

HAHAHAHA!!!

HAHA! Det roliga är att alla skrattar åt dig. Du är så töntig, så det finns inte.

''Jag har respekt för dig!, Jag vågar inte bråka med dig..'' , HAHA. Sen efter.. 1 månad, om ens så länge, så käftar du som aldrig förr :) Tja, man borde nästan inte bråka med mig. :)


Nu blir det snart nattinatti, ska slänga på en film efter att ha fixat lite till imorn. Upp tidigt o städa klart, sen kommer äntligen mamsen!!! Åka hem o slippa alla idioter :) Kommer fan inte sakna många.. Haha. Madde, Linda, Demie, Patrik och karlskogaborna kommer man ändå se i sommar, OCH DET RÄCKER!! Ni är bäst :)<3


Ska prata klart med min vän Dente också.. Han är underbar, måste jag säga. Tack för att du finns vännen <3

En dag kvar!!

Likaså denna kväll urartar sig illa. Är så jävla förbannad o ledsen!! Jävla idioter det finns..
Och min Amanda-bus://<3
Kvällen är totalförstörd, vet inte ens om jag orkar gå till Tjärn, - avslutningsfest.


Äntligen åka hem imorn, ingen längtar mer än mig, det svär jag på!



Daniel Svensson <3

TA MIG HÄRIFRÅN.

Hejsan hoppsan.
Det börjar dra ihop sig till skolavslutning, vilket är enooormt skönt. Är så less, allt står mig upp i halsen. Spyr snart på det här stället.. På sommarlovet tänker jag inte ens uttala ordet ''Lillerud'. Jag tänker träffa folk som får mig att må bra, inte en enda jävel som får mig att må såhär som jag mår nu. Man ska inte behöva gå o lägga sig med ångest varje kväll. Icke mänskligt. Aja, saker löser sig nog under sommaren när jag får ett avstånd till allting.

Imorn är det Svenska-redovisning med Madde. Hoppas den går bra, mitt betyg hänger på den.. Men det ska den nog göra, ska alldeles strax gå o plugga på som fan. Ringa älsk först, <3

Ne, blir sängen nu, en lång dag imorn. Packa klart allting o städa hela rummet + toan. Sen evetuellt paintball på kvällen, men jag tror nästan att jag skippar den. Har ingen lust längre..


Vill hem, helst innan jag slår ihjäl nån elr gör mig själv illa. FAN!!!! Jag vill ju klara såna här situationer. Jag har gjort det förut, och vet att jag kan. Men just nu vill jag bara ge upp.

Äsch, upp med hakan Moa. Det är bara en dag kvar, sen kommer mamsen o hämtar mig o jag får äntligen åka hem till mitt Arboga, där mina vänner bor, där min familj finns, <3 och min älskade lilla jäkla hund. Äckligt vad jag saknar henne.. <3

ångest.

som sagt: ångest.
det är den enda känslan jag har här på lillerud nu förtiden. känner mig inte ens glad.
bara ångest!

ska ut o ta en cigg nu, prata med älskling. i need it. <3



nattinatti alla. <3

Arg!

Ont överallt, kraftig överansträning idag, när jag sprang utan att  värma upp. Dessutom kramp, astma-anfall, då spänner man hela kroppen osv.. Jag tycker ärligt talat lite synd om mig själv. Jag förtjänar inte all denna smärta :P

Tänkte mest bara skriva ett inlägg om jag är såhäääär trött på folket här på lillerud, och det ska bli såhäääär skönt o komma härifrån. Bara träffa de bästa under sommarlovet.. <3 Folk slickar röv som aldrig förr!! Ja menar, ena sekunden står de och snackar skit, MED MIG, om en person, och nästa sekund ser man de här två stå o kramas och umgås och.. NEJ, FYFAN!! Falska människor, jag orkar fan inte med er!! USCH..

Stå för vad ni säger och tycker, annars kan ni väl lika gärna hålla käft? Fyfan, så dålig stil. Nu blir det cigg i min lilla ensamhet, tänka genom en massa saker och bara varva ner. Imorn är det matteprov, sen blir det hem och packa och städa lite. Sen vidare till Karlskoga, inte mig emot!


Fyfaaaan!!

Astma :/

Jahaja, idag igen.. Jävla skit det där. Klasskamp, jag var som vanligt inte med, eftersom jag har så inåthelvetes ont i ryggen, och sen just min kära astma. Vid såna där tillfällen tar jag ut mig så jävla hårt pga min prestationsångest, värmde inte ens upp utan bara sprang.. Slutade med en kramp i bröstet, panik, ingen luft osvosv.. Micke fick skjutsa upp mig snabbt till Solbacken så jag kunde hämta min bricanylspray. Blev skakis, men vilade mig ett tag, kollade på skärgårdsdoktorn med Elin som följde med mig. Sen kom Madde o Linda hem och berättade att vi hade vunnit!!!! Vi är så extremt bra! Av fem mycket duktiga klasser var vi bäst!! Tjohoo! Inte för att jag har tillfört några poäng, men jag hoppas att min hejjarklacksanda har varit till någon hjälp iaf. JÄVLA ASTMA OCH JÄVLA RYGG!! :'/

Blir förmodligen att kolla upp ryggen nu, haft jätteont länge, och nu börjar det bli så illa att jag inte kan böja mig ner, samt så börjar det gå ner i benen och upp i nacken. Rädd :/

Äntligen helg snart!! Ska bli bäst. Nu är det svenska, plugga på, plugga på. Redovisning om pälsindustrin på måndag. Sen är det engelskauppsats, jag VILL inte. Hatar det.. Suger på engelska.. ;P


Nu blir det skärgårdsdoktorn en stund, varva ner o vila mig.
pusspuss!

Amanda, Elin, Becca, Madde, Linda, Demie, Patrik <3

Sambooos :D

Tjoho! :)

Jag känner mig sååå duktig. Av 9 arbeten återstår 4 stycken eller något. En klar förbättring! Jag är så duktig. Och så är jag extremt glad just nu, för nästa år blir det sisåhär att jag och Amanda och förmodligen Becca ska flytta ihop! :D Jag slipper bo själv, jag slipper bo på äckliga Dräng. Jag får bo på myysiga Spetters med trevligt folk, som t.ex Zana och Sonja, Karin o Marrie ;) Toppentoppen liksom!!!

Ja, vad annars ska jag säga. Betygprat idag, VG i växt- och djurliv, VG i arbetsliv naturbruk. Helnöjd! Jag är såå jäkla stolt över mig själv. Med tanke på hur mycket jag har varit borta, så är det som högsta betyg i mina ögon.

Nej nu skiter jag nästan i att jag är så enormt besviken att jag blev lämnad ensam när det gäller boende eftersom alla valde andra rum hit o dit, och sket totalt i mina känslor o behov o vart jag öht ville bo. Nu är det löst ändå, så det får jag släppa nu på något vis. Har inte kunnat gjort det tidigare.


Blir nog en cigg nu, sen massa plugg igen. Måste bli klar! Bara 3 arbeten kvar som måste vara klara den här veckan, tjohoo! Jag är lycklig!!


Vill att det ska bli helg nuuu!! <3 Saknar dig älskling :)
pusspuss <3

Ojs, vad mycket man kan ha att göra!

Hejsan hoppsan, förlåt för dålig uppdatering, men det har varit på tok för mycket nu ett tag. I helgen var det jour i lagårn, börjar kl 15,00 på fredag efter middag, slutar kl 19,00. Lördag börja ja kl 06.00 och jobba te 11,30, sen påt igen 15,30-19,00. sjukt jävla tungt och jobbigt. o inte nog med det. i lördags runt halv tio hände de en liten olycka i lagårn, elin gjorde något oförklarligt me sitt finger, haha (trots att ja har undersökt brottsplatsen har ja fortfarande inte hittat några spår elr tecken) , men iaf slutade det med ett jack i fingret o en nagel som va ganska så av. blev en tripp till akuten där vi fick spendera resten av vår trevliga lördag sådär. 6 fucking jävla timmar satt jag där!!! vilken sann vän ja är :P stackars pelinelinfiolin, hon hade ont o hon va rädd... (hon tkr inte om sjukhus öht, o hon tkr inte om sprutor heller för den delen!) ja däremot tkt de va ganska häftigt när dom sydde:) lite roligt o se, men äckligt. jajaja, blev en låååång dag, kom hem runt fyra, då blev de lugna fisken. behövde inte gå tillbaka nånting, så vi fixade mat, sen blev de typ sova.

kl halv sex på söndagmorgon va ja såååhääär död. ja hade magknip, men ville inte missa ännu ett pass, så ja gick dit. klarade dock en timme, sen dog ja nästan :( gick hem o la mig, för att sova ut till halv ett. sen ner igen till halv tre. massa slit i värmen o grejs. jobbigare helg har ja inte vart med om.. men men, nu är den iaf över! :D

idag har de varit friluftsdag, de va helmysigt. åkte buss te segerstad. det blev stationer/lekar, sen bara sola o bada.. nu ser ja ut som en kräfta o har oont :( men de va som sagt jättemysigt o göra nå me klassen.. även om ja blir så ledsen när man får reda på saker som alla ska göra, utan att man själv är involverad elr ens tillfrågad :/ men men, sånt skit får man leva med när man heter moa ;P

och så har ja även fått min dator nu. elr fått o fått -KÖPT! men ja är helnöjd. älskling som valde den åt mig.. 17 '' o kalasbra på alla sätt o vis. verkligen lycklig <3 haha. även fått internet nu (en vecka innan sommarlov, jag vet, jag vet.....) men ändå :D haha. bättre sent än aldrig (citerat från elin som ligger bredvid mig!)

och så sitter ja o pratar med mamsen, o guu va ja saknar henne. hon e de bästa jag har o jag tkr inte om att inte va med henne så mkt.. ja träffar henne nästan aldrig!! :/ men snart äre sommarlov o då ska ja va som ett plåster på na typ hela sommarlovet :D:D:D hahahahahah. stackars mams .;D


ne fyfan, oseriös blogg o ja e övertrött som en gnu o helt slut i huvet så ja ska slänga på ännu ett avsnitt av skärgårdsdoktorn. me like <3 dricka en kall fanta ska ja också ta o göra :D
sen blir det sova..

och sluta fundera på hur mkt ja har o göra, skolarbeten. de är ganska så mkt väldigt mkt nu såhär på slutet. en vecka kvar o cirka 8 arbeten elr nå.. ganska jobbigt ;P men men, får plugga satan nu, verkligen kämpa på, så får man va helt ledig sen!! guuuu så sköönt.. :D

nattilinatti <3

KOMMENTERA :D

RSS 2.0