'daniel svensson

jag har verkligen världens finaste pojkvän! <3
tack för att du gör mig så extremt lycklig!!

Ibland...

....känner jag bara för att falla tillbaka..

i det djupa mörka, där är man trygg!


livet, det är rena rama livsfaran!!

jävla skit..

Jag älskar min tillvaro!

Underbara värld!

Nu har nånting gått upp för mig! Jag har försummat mina vänner, på tok för mycket! Det är dags att ta tag i vänskapsrelationerna igen, låta de får vad de behöver! Jag är så glad att jag har alla mina underbar vänner, och jag är så ledsen att jag inte uppskattat o tagit hand om det mer. Jag har helt enkelt tagit förgivet att alla bara alltid ska finnas o ställa upp.
Dags för ändring!

Och det där med november blir uppskjutet iaf ett år. Blir nog sommaren 2011, och jag längtar till det mer än allt i hela världen! Jag gråter nu, bara jag skriver om det..! Ooh, mig så otroligt lycklig över beslut <3


Förövrigt så har jag blivit beroende av Paradise Hotel, hahaha! Jisses, när ska dessa beroenden ta slut. Även the sims 3 har jag numera på datorn och det används flitigt stundvis.

Nej nu ska jag fortsätta skriva på lite privata stuffs, och prata med min gullunge Finduus! (Linda;)) Som förövrigt betyder mycket för mig o är en vän jag älskar mycket!

Nu kom älskling ut ur duschen också.. Vetjja om man ska ta o brotta ner honom i sängen o passa på? ;) Haha, nej ush! Sicka busiga tankar..

PUSS på er alla! <3

Hjalle,

Hur mycket kan du om din vän?

Allmänt..
Fullständigt namn: Elin Maria Kristina Hjalmarssom
Född: 10 juli
Bor: I Laxå, men pluggar och bor i Karlstad under skoltid.
Hus eller lägenhet: Både och just nu
Syskon: Simon, Emma, Ramona, Denise, Magnus.
Piercingar: öronen, två nere o ett uppe.
Husdjur: Häst och Katt.
Har han gjort något hon ångrar: Det har vi nog alla
Intressen: Pyssla med djur, rida, pyssla, spela innebandy och umgås med vänner & familjen

Utseende..
Hårfärg: Mellanblond/ljusbrun, iaf sist jag såg na!
Långt eller kort hår: Typ mittimellan
Lockigt eller rakt: Ganska så rakt.
Söt eller snygg: Både och
Klädstil: Myskläder på Lillerud, annars ''vanligt'' (Standard!)
Hur beskriver du hennes utseende med ett ord: Finast!
Skostorlek: 38-39

Kärlek..
Är han/hon kär: Det tror jag inte.
Har hon pojkvän/flickvän: Nej, om jag inte missat något.
Om ja, som heter: -
Haft sex utomhus : Naej.
Vilka ställningar har han/hon använt: Det talar jag icke om! :)
Skulle han/hon kunna krama dig: Det tror jag nog!

Vänner..
Bästa vän: Jag vet inte
Har han/hon många vänner: Jodå.
Ställer du upp för honom/henne: Jag önskar jag kunnat gjort det mer, men jag har varit för sjuk ett tag.
Skulle han/hon ställa upp för dig: Det har hon alltid gjort.
Var träffades ni: På Lillerud i augusti, när vi började i samma klass.
Gillar du honom/henne: Nej, jag älskar henne!
Skulle han/hon klara sig utan dig: Det skulle hon säkert!
Har han/hon gjort något fint för sina vänner? Hon var den som ställde upp mest på mig när jag var som sjukast. Det är nog det finaste man kan göra för någon. Ställa upp när det verkligen behövs.

Party..
Dricker han/hon: Det har hänt, japp.
Har du sätt honom/henne berusad: Haha, ett par gånger!
Röker han/hon: Nej det gör hon inte.
Har du sett honom/henne hög? Bara på socker och vänskap <3
Tar han/hon droger: Nej.
Har han/hon gjort fyllemisstag: Inga större, men små kanske ;)
Har han/hon gjort något riktigt konstigt på fyllan: nja, inget speciellt som jag kan komma på.


Tänkte mest bara säga att jag älskar dig, och att du oavsett vad är och kommer alltid att vara - min bästa vän.

NOVEMBER!!

älskling, du är det finaste!!
ge oss november nu.

jag vill, jag vill.. <3


inte långt kvar!

BLOMMOOOR!!!

Hej!
Dagarna rullar på, Danne började jobba igår. Det suger verkligen!!! Hatar att vara själv och saknar honom hela dagarna! Men men, sover bort hela dagarna. Imorn ska jag gå upp tidigt tänkte jag, lägenheten ser ut som ett bombnedslag. Idag har vi haft en heldag ute, gick o mötte älskling vid jobbet as always this days, och så gick vi till stranden. Mira fick bada, och det tyckte hon var jätteroligt!! :) Sen gick vi till donken och tog en glass, det har varit så varmt och skönt idag. Efter det Netto en snabbis, fylla på förrådet med Hustler. (Ja, jag vet, porrtidning och en massa andra innebörder,) ;) Men jag menar bara den älskade goda energidrycken!! Blev även nötcreme, sisådär 20 st. Man blir lätt beroende, speciellt när man slutar med ett annat beroende. (Håller på att sluta röka!)

När vi kom hem så stod det blommor utanför dörren. Ett blombud, :s Danne lalla på som om ingenting hade hänt o jag var frågvis som fan, ''Vem har du fått blommor av?! Ohh varför det?! :O'' Då vänder han sig om och ger mig blommorna o säger ''Här älskling!'' .. En jääätttestor, jääätttefin blombukett. Ooooh vad jag inte kom på något att säga! Verkligen hur fina som helst. Min älskade skatt <3 Bättre pojkvän kan man fan inte hitta!! Gud vad jag älskar dig, Daniel <3

Har lagat mat och fixat matlista för kommande vecka. Blir nog kvar i Kga längre än väntat. Och nästa helg blir det Malmköping, tälta o mysa! Med familjen o älskling. Och hundarna såklart :) Wiiiie! Sen är det dags för PIP. Festfest, ska dock inte in på festivalen, men det lär ju vara en hel del folk ute! :) Dessutom blir det fest här först o sådär. Hoppas Madde, Linda och sis kommer :) Och sen kga-borna också ;)

Nu blire ut med hund, sen film! :* <3

Nattsudd!

Klockan är över fyra på morgonen och jag o älskling är fortfarande vakna. Jobbigt! Vi som ska iväg till örebro imorn, och shoppa, äta mat och gå på bio :) Vi kommer vara helt slut! Plus att vi har en hund här också som sagt, som gärna vill gå ut nångång om ett par timmar.. DÖÖD kommer jag vara! :P STACKARS MOA..

Och så till något annat.. Något jag funderat på! Varför är det så många i min närhet som .. går omvägar, hittar på o kommer med ursäkter, istället för att bara säga nej? Om man inte vill något, är det inte bättre att säga : nej, jag vill inte - nej, jag har inte lust. Ist för att säga: Nej, jag kan inte - nej. jag får inte! :s Det blir ju så fel.. Jag blir ledsen.. finns säkert förklaringar till en del av fallen, jag dömer ingen utan ger alla en chans att förklara.. men många ggr har just det hänt mig, och det sårar.. ska jag vara ärlig så litar jagi nte på nån längre. möjligtvis danne, men ingen annan i vänkretsen..

man kan inte lita på folk längre, det går bara inte.


för övrigt är jag starkt inne på att hoppa av lillerud. jag älskar folket, jag älskar skolan. men jag vettefan om jag vill gå där längre.. kanske hittar på något annat ist :) ska inte gå hemma dock, men .. ne det börjar helt klart överväga..

nu blire ut med hund o prata med älsklingen.. behöver lätta på mitt lilla hjärta, som är alldeles för tungt av sorger snart.. sen ska jag krypa ner i hans famn o sova.. känna att jag betyder nånting..

jag älskar dig, och jag litar på dig.. till 110. alltid du och jag <3

22/2 - 09 , <3

Glömde!!

Haha, jag är lite rolig jag. Satt mig och skulle blogga av en anledning - ATT JAG BLEV AV MED MIN TANDSTÄLLNING IDAG!!! WIIIIEEE!! Lite komiskt faktiskt. Idag är det exakt ETT år sen jag låg där och grät som en idiot (dock inte av den anlednigen) och fick min räls ditsatt. På årsdagen alltså, fick jag ta bort den. Coolisch.. Tänk så ledsen jag var, tårarna bara sprutade, och mn underbara tandläkare torkade tårarna och sa hela tiden ''men lilla gumman då...''
Många plus till min underbara tandläkare.

-


Dessutom är det även årsdagen gällande något annat. Jag känner hur tårarna bränner i ögonen stundvis. Men jag försöker att inte tänka på det så mycket.. Det gäller att sysselsätta sig så gott det går, och låta bli att fundera. Även om jag helst bara vill krypa ner någonstans och gråta ut all sorg, så kan jag inte förmå mig. Usch..

RIP, älskade ängeln..
Hoppas du har det bra, vart du än befinner dig.. Förlåt. Jag hoppas du är med mig <3


Kalas :)

Hejhopp!

Dålig uppdatering, jag vet. Men har inte riktigt haft orken. Hänt lite allt möjligt sen sist, grillfest, powermeet.. Partyt hos mig blev helt klart lyckat :) Det var lagom av allt, haha. En del åkte i poolen, andra fick vara strippa runt en flaggstång, osv ;) Det finns mååånga bilder från kvällen, men jag tror att de stannar på datorn ett tag till iaf. Men tack alla som kom och gjorde den värd. <3 Lördagen blev det till att städa, och fixa hemma. Senare på kvällen drog jag, Danne, My, Andreas, Madde & Linda till västerås på powermeet. Helt okej till en början, satt och kollade på fina bilar, roligt folk, äntligen fick jag vara lite Moa igen! Jag behöver de där leendena, skratten, blickarna, vinkningarna. Ibland behöver jag det. Sen åkte vi hem och bytte bil, blev party-hardy :D Vid två rullade vi hemåt.

Efter det har väl ingenting speciellt hänt egentligen, mamma & Nisse kom hem i söndags, vi åt lite gott, spelade poker och hade det mysigt i måndags. Danne blev lullig. HAHA! :D Sorry, var tvungen.. ;)

Idag skjutsade mamma oss till Karlskoga. Mira följde också med. När vi väl varit och handlat med mamma, kommit hem, plockat in osv, kom vi på att vi skulle ha nånting till Mira att ligga på. Haha, bortskämda hund. Danne ringde Therese som skjutsade oss till ÖB, (TACK:D) dock blev det inte bara en korg, utan det blev ett regntäcke, en filt, godis, skitpåsar oså :D Plus att korgen var jättefin, :) Tack älskling, från både mig och Mir :)<33

Nu ska jag pussa på Danne som är helt inne i sin egna värld (datorn!) och sen tänkte jag ta upp några räkor, så de får tina. Mums!!!! Sen blir det nog en film, och njuta av att äntligen få vara lite själva igen..!


Nattinatti folket!

Älskar dig Daniel, <3 Du är världens underbaraste pojkvän, och jag är verkligen ingenting utan dig. Du har fått mig att inse att jag klarar av vad som helst. Jag behöver inte det jag tidigare behövt, inte längre. Jag är starkare än starkare med dig vid min sida! <33

RSS 2.0