VILL HEM!

Hola!
Lugn helg på Lillerd som vanligt. Igår skulle jag o madde kolla på en film bara, och jag lyckades ju somna! Halva kroppen var täck av en liten tunn filt och resten hade jag täcke på. Och en jävla massa kläder hade jag. Ändå frös jag när jag vaknade mitt i natten och insåg att jag hade somnat i maddelutts säng och hon och jag delade på en halv säng typ. Knasiga är vi! Trodde det skulle bli en Moa&Demie helg i helgen, men så bliddere inte. :( Men det blir det ju nästa helg iofs, då vi åker till Stockholm! :) Ska bli jätteroligt.. Och helgen efter det får man antingen besök hit, eller så blir det jobb eller så åker jag hem!!!!!! För fyfan vad jag vill hem..

Annars rullar det väl på som vanligt här, skolan flyter på precis som vanligt. Inte efter med något typ, och inte matteprov förrän om ett par veckor. Synd bara att allt är som det är med allting annat. Det tär på mig och alla relationer hit o dit.

Imorse vaknade vi iaf tidigt, men kollade klart på filmen en timme, så vi gick inte upp förrän tio. Då blev det att gå ner till kaninerna o ge dom mat, hö o vatten, sen vidare ner till stallet och mocka åt 'kajsa'. :D Sen bytte jag vatten åt henne, och kilade vidare till KUUURTs box. Mockade den, fyllde på spån och bytte vatten. Sen fyllde vi 24 kg hö också, haha! Imorn blir det samma procedur, + Göstas box också :) älsklingshästaaar!!!

Nej nu blire ut o ta en cigg, sen blir det att spela lite mer med madde, och sen kommer anna o elin hit en sväng :), sen blir det att sova tiiiidigt!! Är trött o vill bara att tiden ska gå fort så .. :/

Hem o träffa SÖTNOOS! :D murray ;)

PUSS! hejs..


Pusshej!

Helg på Lillerud!

Hej!
Tänkte knåpa ihop ett litet inlägg innan jag går o lägger mig. Haft en mkt bra helg med älskade Demie! Vet inte vad jag skulle göra utan henne. Har vart nere i stallet o mockat ogett hästar mat o grejat. Mysigt :) Tillsammans med Amanda sötnos också :) Nu är det söndag och som vanligt måndag imorn, skola och skit. Men det ska bli ganska skönt, ha lite o göra på dagarna. iofs vart i stallet hela helgen, så jag har väl gjort en del haha. Men men, Mira åker hem på tisdag, då kmr mammi hit! <3 Längtar.. Men kommer sakna Mir otroligt mkt om jag inte träffar henne förrän när jag åker hem till jul. Måste försöka ta mig hem innan dess, (om du pengarna tillåter!). Snart globen med Demie också, ska bli kul som fan. Tagit ledigt på fredan, så vi åker till på torsdag em redan, bor hos hennes pappa o hans fru. Globen på lördagen och resterande dagar blir det väl mys o så bara :)

Nej känns som att det blev ett ganska ointressant och osammanhängande inlägg, men jag behövde skriva lite. Nu blir det säng o sova, nya tag imorn.

godnatt! <3

Underbara Lillerud!!

Hejsan! :)
Sitter just för tillfället i datasalen med världens snyggaste bakgrundsbild på datorn! En Pirog.. Eller en Madde? Vet inte! Hon är iaf fuul! :D Nejdåå, hon är såsötsåsötsåsötsåå! Försöker få ihop ett litet repotage med en intervju som jag inte ens har gjort!! Känns så bra! Ska typ intervjua Maddes mamma, frånvarande :* Eller jag ska intervjua Madde istället tror jag. Det blir säkert asbra!

Och nu ska jag inte svamla! :p Är så härligt o vara tillbaka på Lillerud igen, man skrattar o pratar 24/7! Igår lagade jag och Elin mat tillsammans när vi kom hit, sen somnade jag (en aniiiing bakfull i soffan!). När jag vaknade kom Madde, Linda o Fia, och Demie o jag gick ut med hundarna tsm med dom. Sen blev det över till Swalöfs en sväng för att träffa Anna, Elin e, Beccs & Karin :) Mycket trevligt! Sen gick Madde och jag hem till mig och pratade massa skit, massa mysigt! <3

Och i lördags var det ju helt klart bäst. Åkte till Örebro och hämta Elinsötan, hem, bråttom som fan, byta om, sen dra in till Dente och Dennis, få skjuts därifrån till Medåker, där det var maskerad! Så himla roligt vare!! :) Träffade underbart folk, lagom full och allt var sååå bra! Sen åkte vi hem, bästa syster kom och hämtade oss (a) , blev Fellini och köpte kebab, sen hem o käka den, sen ut o träffa söötnos en sväng :* Massa plus på kvällen, som man brukar säga!

TACK ELIN m.fl :)

Och ännu en gång måste jag berätta hur mycket jag älskar att vara tillbaka på Lillerud, klassen är totalt bäst, pigstugan är totalt bäst och allt är bara totalt bäst! :))

madde min sjögurka, jag älskar dig ;) <3

Godmiddag :) ...

Godmiddag :)
Lung kväll igår, trött som tusan var jag! Somnade redan runt klockan tio, och vaknade tio imorse! Tolv timmar, och ändå var jag väääldigt trött när jag vaknade. Måste bero på all stress o så.. Måste ta och coola ner lite :) Idag har jag städat lite, och duschat o fixat, bara tagit det lugnt i princip. Nu ska jag fara ner till stan och åka hem till min pappa, ska fira honom med blommor och choklad, och käka pizza och mysa! Tar det idag istället för på söndag, eftersom jag åker hem då. Till mitt ääääälskade karlstad! Fy vad jag saknart. Demie, Patrick, KLASSEN! <3 Uscha. Inga fler lov eller apu-veckor nu va ;) Låt oss gå i skolan för tusan! :) Nej nu ska jag faktiskt kila.

Längtar så enormt mycket till imorn också, då kommer elinhjalmarssonbästavän hit! :D Och sen blir det maskerad och sånt på kvällen, som jag säkert redan tjatat klart om!! ;)

Ha en bra dag :* / moaaarvidssoon (Och Sagans Mirar hälsar) mitt drömnamn på na iaf ;)

En trevlig dag med mor :)

Jaha, försöker väl på nytt igen då :) Ska försöka att inte låta den här bloggen bli så djup, så jag kan tillåta att fler än mina närmaste läser den ;) Antar att jag kommer få anonyma kommentarer på den här dock, men det får jag väl räkna med! Bara o inte ta åt sig. Just nu flyter livet på ganska bra, det går upp och ner, men står stadigt ändå! Försöker att inte bry mig om allt skit som alltid kommer att existera i ens liv, och tro mig, tänker man positivt och ser allt från den ljusa sidan, blir livet så mycket ljusare också :)

Igår åkte jag in till stan en sväng, Dennis & Dente hämtade mig, drog o köpte lite godis o så, sen hem till Dente och kollade på tv :) Var trött som ett as, och blev förbannad som alltid på min älskade vän *, haha! Lika bra att inte nämna några namn här, eftersom det redan går så himla mycket skitsnack i stan! Men men, runt ett bäddade Dente (världens bästa vän!!) åt mig, hihi så snäll, så la jag mig och sov! Vaknade kvart i nio av att mor ringde mig, somnade om och gick upp halv elva ungefär. Då drog jag till min gamla skola! Hör och häpna, här går man frivilligt till skolan fast man är ledig ;) Men det var ganska roligt o hälsa på ett par gamla lärare. Men snacka om att det har spårat ur där. Hela skolan består av idiotiska fjoritsar som går o puttar på en, och jävla emo's som har svart hår och kollar snett! Haha, ibland förstår jag inte varför man inte slåss mer än man gör. Men jag behöll lugnet idag iaf.

När jag hade varit där en sväng gick jag upp på stan och tog ut pengar, köpte mig en dricka och knallade till stationen. Satt där och väntade på mamsen ett tag. Sen åkte vi och handlade lite. Fyfan, vi har skrattat som idioter idag, verkligen en jättehärlig dag har vi haft!

Mamma: Gud vad du luktar rök!
Moa: Ovanligt eller?
Mamma: Du luktar alkohol, drack du igår elr?
Moa: Men mamma, du luktar förhelvete knark, så du ska väl ändå vara tyst?

Sen började vi asgarva, hahaha. Och nej jag drack inte igår!

Kom nyligen hem från alla ståhejer, varit i köping och hämtat ut mammas glasögon och blabla. Skrattade konstant. Fick pannkaka med grädde och sylt när jag kom hem, muums! Har varit ute med vovvslarna en sväng också, och pratat med syster.

Ne, som sagt - en bra dag har det varit!! :) Och sen får man väl troligen besök lite senare också, så ännu mera plus på den här dagen!

På lördag kommer min älskade ELIIN hit!! Ska bli så kul :) Åka till Medåker och gå på maskerad, äta mat och greja. Ska bli såå himla mysigt! Och sen skjutsar bästa syster hem oss också, så skjutsen är ordnad och allt redan. Fyfan, kan inte bli bättre. Nu ska jag ta och hoppa in i duschen en sväng, sen ska jag slänga på en utav dom fem filmerna som jag köpte för tio kr idag! Hääärligt va!

later! / Mooaa

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0