Whaaat?!

Jag förstår iiingenting. Är det en trend att skaffa barn i Arboga just nu? Jag säger bara stackars barn och stackars social som får ta hand om skiten. En efter en blir gravida, ingen är äldre än 18 och knappt någon är tillsammans med pappan? Flickor flickor! Klart man vill ha barn, alla går igenom den perioden i tonåren, kan jag tro, men det är skillnad på att vilja och skaffa!? Fattar ni inte vad det är att ha ett barn?
Alltså, jag blir mållös!!

Som sagt, stackars barn, som får växa upp med konstigt tänkande fjortisar, idioter och med föräldrar utan nån som helst kunskap? Jisses. Jag vill också ha barn inom en snar framtid, självklart, men jag tänker då ge mitt barn en riktig och stadig grund, jag och daniel (jaa, ''vi kanske inte är tsm då'', men jo, det är vi!) ska ha ett par år på nacken, jag vill ha jobb och inkomst, kunna ge mitt barn ett värdig liv. Jag vill ha mer kunskap och känna mig själv bättre. Jag vill klara av situationen jag försätter mig i!

Jisses. Jag tycker det är sjukt.. Och jag vill inte ens veta anledningen till att ni vill ha barn :( uppmärksamhet, uppmärksamhet.. Usch. Det är inte en lätt uppgift, och det är säkert skitkul när barnet bara är ett par månader.. Men gå upp varje natt, uppfostra, dagisplats, pengar. Ne, hoppas ni har tänkt på allt.


----

är inne på min 5:e tvättmaskin nu, börjar bli lite seg och trött. Danne kommer hem om en timme, äntligen. Då får vi se om vi ska åka och hämta mira hos patrik, eller om hon kommer hit imorgon. Världens bästa vän har jag, underbara människa. Patrik! Hur skulle jag klara mig utan dig?

Nu ska jag gå och kika vad vi ska äta ikväll, sen ska jag fixa det lite snabbt tänkte jag.
Hoppas jag blir piggare till helgen, ska plugga jääärnet!!!



Grattis världens bästa älskling till körkortet, ännu en gång! <3

J

Slipper jag förklara
du vill ju inte förstå
att passioner kräver fler än en
man bör vara två

Och jag sålde mina dagar
för någon fattig minut
då du glömde alla lagars krav
men sen tog det slut
När en rädsla smög sig in
att jag inte bara var din
Se dig själv
och se dig omkring
är det viktigt att jag bara är din?


jag saknar dej j.. för mycket.

ingenting alls

På skolan igen, vill hem.. Måste ta ledigt på fredag eftermiddag, mååste komma ihåg!!
Jaa.. Har inte mycket att skriva.
Egentligen ingenting... :P Mer än att nu ska jag plugga, om jag hittar koncentrationen. Grannarna sitter och pratar och det är så äckligt lyhört. Hm..

hejsvejs

Stor suck..

Inte så stor lust att blogga nu, kommer bara skriva saker jag ångrar sen.

Blivit utslängd från klassrummet för första gången i min skolkarriär, inte hittat någon ögonsten nr2 att köpa trots att jag mejlat och ringt på ett par stycken, har kollat på lägenhet men den föll oss inte i tycke, har hittat ett underbart hus att köpa - men det fattas ett par tusen om man säger så, för att det ska gå vägen.

I övrigt mår jag sisådär just nu, skolan får mig att stressa sönder och framkallar ångest av allra högsta grad. Jag har för mycket skolarbeten att göra för att jag ens ska orka ta tag i ett enda.

Jag längtar hem ständigt och Mira passar snart inte att bo kvar här. Hon har blivit utsatt för för mycket aggrissivitet av hundarna vi bor tsm med att hon nu börjar göra utfall mot alla hon möter, i försvar. Det spelar inte så stor roll hur jag beter mig i situationen, om jag ignorerar, säger till, försöker göra det till något positivt. Och kan inte Mira vara kvar kan jag lova att jag inte heller stannar särskilt länge..

Jag vet faktiskt inte längre. Jag funderar hela tiden på vad jag ska göra? Finns ingen att prata med, och definitivt ingen som förstår. Jag tänker på J mer och mer, och det skrämmer mig fruktansvärt mycket. Jag tänker på pappa, och i princip mycket av det som jag gått igenom. Jag vet inte hur jag någonsin ska kunna lära mig att leva med saker, att kunna bearbeta det. Att gå hos en psykolog gav en hel del och jag lärde mig mycket. Men det lärde mig inte att acceptera saker som hänt, glömma och förlåta eller ens hur jag ska leva med det utan smärta.

Nej, vad ska man göra. Lust att ta min hund & pojkvän och bara fly. Fly från allt.. Men jag vet att det inte löser något, utan att allt kommer tillbaka och efter mig. Men jag skulle behöva en paus. Jag försöker se framåt, kolla lägenhet, leta hund, tänka framåt. Planera körkortet.. Men det går inte alls som jag vill just nu och då är det svårt att hålla glöden uppe.

Ska fortsätta lyssna på bra musik nu och mysa med mira, fundera över vad jag vill göra. Så småningom när jag får ork ska jag städa köket, som är mitt område den här veckan, eventuellt äta kvällsfika? men förmodligen inte. Kanske orka skriva något på något arbete, men.. Nej, rederiet och sova, det lät ännu bättre.
Imorn åker jag hem igen, (kom hit idag) och det ska bli skönt. Jag vill aldrig komma tillbaka..

Hejsvejs

22/2-09 - föralltid. <3

Så svårt att veta!

Vad jag längtar. Och vad jag inte vet vad jag ska göra med mitt liv! Känns som att det börjar bli dags att bestämma sig. Ska man gå klart på Lillerud, eller byta, eller börja något annat eller.. Ja.. Det finns mycket att tänka på. Flytt, hund, plugg, jobb, framtid.

Längtar inte efter att börja skolan på måndag iaf! Usch..

Har inte mycket att tillägga, ska ut och gå en långprommenad i skogen med Mira nu. Förkyld som ett as är jag, har sluppit feber hittills, men rejält ont i halsen och snuvig. Vaknade imorse av att jag nös typ 10 ggr? Haha!
Jaja.
Tjingeling!

Jul & Nyår!

Puuh! Det var längesen! Jag har inte haft varken ork, lust eller tid att skriva något. Men nu tänkte jag skriva ett par rader, om jul, nyår och allt därimellan.
Jullovet började den 18onde dec, och då kom min snälla svärfar och hämtade mig & Danne som också var där då, på skolan. Vi gjorde inget speciellt tror jag, men än njöt. Av varandras sällskap, familjen Svenssons sällskap, god mat, sena nätter, rederiet osv.. Var med världens bästa Patrik också, handlade julklappar o larva oss som vanligt. Helt underbart :D<3

Den 23 for vi till svärföräldrar för ost, kex och annat smaskigt. Uppesittarkväll, bingolotto och bara myys! Jag älskar såna kvällar. Kom hem sent, föör sent. Hade ganska mycket att göra. Öppnade varandras julklappar på natten, och jag fick en platt/locktång och en hårfön (babyliss båda två) och de var extreeemt fina grejer alltså! Sen fick jag en plånbok och en jävla massa kärlek, haha. Danne fick av mig en massagestol, mössa, halsduk, kalsonger och en morgonrock. Sen blev det natter.

Morgonen därpå blev det upp tidigt. Hem till svärföräldrar för julfrukost, hem o slänga in grejer i bilen och dra till Örebro. Där mötte mamma upp oss och vi for vidare hem till mitt älskade Tyringe! Blev att fira jul här med mamma, nisse, marcus, my och oliver. Jag fick vara tomte, hahahaha. Usch vad jag höll på att dö! Men det var skoj.. Firade med pappa, farmor och lennart på annandagen, på lördagen. Blev lite shopping efter med med syster och danne. Hittade nyårsklänning, MYMS! :)

Sen for vi hem på söndagen, för att utföra ärenden. I onsdags hade vi en vääldigt jobbig dag, och några dagar innan också. Jag tänker inte gå in här på varför, utan dom som vet, dom vet. Efter en väldigt lång onsdag hämtade världens bästa vän och hundvakt Patrik oss, då han hade tagit hand om Miran hela dagen. Skjutsade oss till svärföräldrarna, där vi åt lite gott och spelade bingo IGEN! (Nej jag lovar, vi är inte pensionärer än!) Det var mysigt :) Sen hem och sova.

Torsdag, nyårsafton. Gick upp och färgade mitt hår (tack världens bästa älskling för hjälpen!) städade lite oh fixade. Kl 8 kom Amanda och Erik, sen drällde de fan in folk. Va huuur många som helst i vår lilla lägenhet men ack så roligt jag hade!! Fyfan, har nog aldrig haft en sån lyckad festkväll :) TACK, TUSEN TACK till alla som kom och bidrog. Som sagt, det var massor av trevligt folk hemma hos oss, och vid elva tog jag, danne, amanda och erik, +4 till, en taxi ner på stan. Stod där och firade det nya året, med de bästa människorna!! Sen tog vi oss hemåt på egna ben oh drog med en kebab i farten. Den satt fint vill jag lova! ;)

Så ännu en gång, tack alla underbara människor som kom! amanda, erik, maria, zebban, fija, denise, stefan, marcus - alla! tack!

Dagen efter var jag bra seg... Sören kom o spelade lite med danne, sen gick vi o käka. Blev bara lugnt på kvällen, :) det behövdes.

Igår, lördag, kom Patrik över :) Satt o pratade, skrattade och hade det lika bra som alltid. Gick o käka, bara 20 minus grader och grabbarna gnällde ;) Men underbart! Umgås med de tre bästa i mitt liv, bättre kan de väl inte bli? Danne, Patrik & Mira. :)

Idag åkte jag till Arboga eftersom jag ska till tandläkarn imorn:(:(:(:( Danne är hemma eftersom han jobbar imorn, USCH. Jag saknar så jag döööööör.. men.. <3

Nej nu ska jag överväga att slänga på ett rederiavsnitt till elr söv.. blir nog de första där ;)

Tack Patrik för att du har gjort mitt lov extremt roligt, tack för att du har ställt upp som bara den!
Tack alla som kom på nyår! Ni är bäääst!!
Tack min älskling och min vovve för att ni är världens bästa familj <3

Mina julklappar? ;)
  • Platt-/locktång
  • Hårfön
  • Presentkort på IKEA
  • Pengar
  • Stekpanna, lakanm handdukar (Saker till lägenheten)
  • Receptbok
  • Morgonrock (såå skön!)

    Hm.. Sen kommer jag inte på något mer :) TACK :)

RSS 2.0