Framtiden ser ljus ut!

Hej!
Var längesen jag skrev något nu! Har inte riktigt lust längre, haha. Inte så många som läser heller, och ännu färre som kommenterar! Bättra er, folk! ;)

Happ, 10 dagar kvar tills vi flyttar. Fasiken vad härligt det ska bli! Så nu packas det för fullt här hemma, hela köket är i princip nere, och stora klädgarderoben är så när som på några saker klar! Håller tummarna för att tapeterna vi har valt faller oss i smaken även på väggarna och att allting blir bra!!

Känns så skönt! Alla andra sommarjobbar och sliter (ni är duktiga, inget ont om er!) och en annan kan i lugn och ro vara hemma och packa, städa och bara lalla runt och ta det lugnt. Pengarna rullar in ändå! Och nej, inte Daniels pengar, utan mina. Mina egna :) För saker jag sålt! Och lite annan ersättning. Helt okej. Och ikväll åker förmodligen soffan härifrån, wiie! Blir att köpa ny nu till flytten. SPÄNNANDE!

Allt som ligger framför känns så otroligt skönt, en härlig sommar som bjuder på husvagnssemester i Ransäter, få träffa Kåre och alla andra underbara människor! Midsommar på fredag, den spenderas hos Mathias & Jenny, tillsammans med Patrik, Daniel, Milla & Dan tror jag! Kommer bli mycket trevligt tror jag!! :) Sen flytten och det, också otroligt nice. Sen är det väl säkert massor av saker som kommer att dyka upp! Sen blir det höst, och en annan blir myndig även hon!! Eskilstuna på kurs med ett gäng goa töser ;) Utgång i Etuna? Mycket möjligt! Sen väntar ett par veckors skola, jullov, sen är det bara en termin kvar i skolan! Hoppas på extra jobb i sommar också, in med lite mera cash. Sen tar man ju faktiskt studenten, och då blir det jobb! Hoppas allt går enligt mina planer, så sitter man snart i hus, men stort nice bubbelbadkar!! Haha, nej nu är jag långt fram i tiden, ska göra lite vettigare saker här och nu istället.

Men en ny uppdatering kanske dyker upp inom en snart framtid, vem vet! :P
Ha det så bra tills dess alla mina läsare!
/Moa

Sommarn är hääär :)

Ja, kan väl passa på att uppdatera lite i den här bloggen å (patrik, ser du att de står Å nu?:D). Händer så mycket denna härliga årstid att jag inte riktigt hittar tiden att skriva. Även fast det inte tar så lång tid! Men skriver ju det mesta på FB så, ni blir väl lite uppdaterade iaf!

Idag är det min älskade sambos födelsedag! Grattis hjärtat :) Den här helgen har varit den bästa på länge! Så himla glad är jag och lycklig. Ja, lycklig till och med! I torsdagskväll hämtade Daniel mig på skolan, då hade jag pluggat så jävla hårt att jag fått in varenda litet arbete! Därför ledig på fredag, när vi hade ta-igen-dag. Bara två prov kvar att göra i trean! Nice! Så, hem i torsdags.. I fredags drog jag och Thess ner på stan och fixade present åt Danne, och lite annat grejs. Sen när han kom hem gick vi till hans föräldrar och grillade, riktigt mysigt!! Hem vid nio, då blev det prommenad med vovvsen en sväng, sen hem och.. ja, vad gjorde vi? Typ ingenting tror jag..

Lördag gick vi upp och bakade tårta, gick med hundar, duschade osv.. Sen åkte vi ut till Bjurtjärn till Daniels mormor och morfars stuga! Allihopa, mormor, morfar, ubbe, emelia, danne, jag, thess, leo som thess va barnvakt åt, alec, emma, gerd, pelle o hundarna! Karin och Albin som fattades, pga att Albin var på sjukhuset igen :( Men det var trevligt ändå, vi pratade, grillade, åt mat, fikade osv. Tårtan gick hem, hihi :) Den var god! Sen på kvällen åkte vi hemåt vid åtta, Patrik kom över en sväng och Danne gick iväg till sina kompisar. Vi kollade på film, pratade och va ute med vovvarna! Sen drog vi ner på stan och mötte upp Danne som va bra full ;) Thess även hon ;) Hihi! Hämtade bilen och drog ett par varv på stan, köpte cigg och skjutsade hem folk. Sen åkte Patrik hem och jag va hemma själv vid 3 på morgonen :) Danne va o pratade med Chrille, så han ramla la in vid 4 typ! Haha, lilla gosen.. Han var så glad och så full ;) Världens finaste älskling! Tänk om alla hade en som du! <3

Imorse vaknade vi sent, inte så konstigt eftersom vi somnade vid 5! Danne fick paket av mig, och sen gick vi ner på stan en sväng och jag bjöd honom på resturang! Nu ska vi bege oss te Lillerud, där vi ska äta tårta, kolla på film och bara mysa!!

Lyckliga jag! Snart flyttar vi också, bara en liten stund kvar. Sen får vi lyxigt värre (i våra ögon!) och vårat egna hem :) Så himla härligt.

Ha det så bra allihopa! :D Bye

RSS 2.0