PAARTYY!

Det är konstigt att man inte kan ha en öppen blogg utan att få en massa konstiga anonyma kommentarer. Jag menar, om man nu har en åsikt om en annan människa, varför inte stå för den? Man vill ju uppenbarligen att denne ska veta om att den ogillas av någon. Varför inte berätta att det är DU som inte gillar mig :)? Aja, töntigt är det!

Igår var det sista dagen på praktiken, har gått kanon hela veckan, fick bra omdömmen, enda ''negativa'' var att jag var lite tystlåten. Men jag var ju så inåthelvete trött, och sen är jag så blyg också. Så jag är hel nöjd iaf! :) När jag slutade och hade tryckt i mig en hel semla, som jag fick av min kära handledare, så kom Dente och hämtade mig. Drog te Örebro och hämtade upp Elinpelin! :D Mycket skratt blev det, speciellt inne i Örebro bland alla galna trafikanter. Ujuj.. Sen hem, Tyringe, duscha, äta mat, in till stan igen, Dennis o hämta öl, krogen och lämna nyckel, hem te Dente o han gjorde sig i ordning lite snabbt, sen kom Jesper o hämtade oss. Drog te Kungsör, till Tobbe :) Var riktigt jävla trevligt måste jag säga! Synd bara att Elin blev sjuk :/ och hade ont. Annars hade allt vart perfekt! Trevligt folk, lagom med alkohol, inga slagsmål, osvosv. Perfa! :D Sen kom Jeppis o hämtade oss igen, och skjutsade hem oss.. Tack för det :) Och tack alla andra underbara som stod för kvällens underbara händelser!

Och idag är jag lika glad som vanligt :) Lite bakis fan, trött och seg. Men det får gå.. Kvällen vet jag inte hur den slutar än, antingen film hemma och ta det lugnt. Eller så blir det stan igen och parta lite igen :) Det visar sig! Nu ska jag iaf hoppa in i duschen och duscha bort bakfyllan ;) Haha. Uuunderbart!

Ha det bästbäst :)

elin, du är min bästa vän! älskar dig genom allt, <3

Kryssniing!

Helvete vilken kväll, natt och morgon det blev. Partyt började så väl, redan i bussen klockan 13-14 någon gång. Väl framme i Stockholm gick mamsen, systrarna och jag in på en liten båt bredvid och tog en varsin drink. Sen in på båten, och innan hyttarna blev tillgängliga så blev det en drink i baren. Äääntligen fick vi komma ner o lägga in alla saker och såvidare. Sen blev det att bara strossa runt och mysa, käka mat, träffa folk, handla och sånt som hör till. Blev en sväng med Linnea Andersson också, som vi träffade där. Mycket trevligt!! :)<3Träffade Daniel och Alexander, dansade hela natten med dom, eller åtminstone tills discot stängde ;) Sen blidde det efterfest lite överallt, och tilslut var det bara jag och storasyster annis som var vakna. Tillsammans med alex o danne, och nån annan halvgalen gubbe. Jag har då aldrig skrattat så jävla mycket i hela mitt liv!! Fyfan vad roligt det var. Halv åtta blev det att gå och sova en sväng, då var man bra jävla slut. Sen upp halv tolv och käka lite, packa ihop, dra en sista sväng o taxfree och mysa med danne! :) Sen hemfärd, och den var bra jäkla seg. Dock inte på slutet (A) massa mys <3

Måndag kväll blev slööö, kom hem, åt kebab, Dennis kom ut och kollade o fixade lite med datorn, TAACK älskade vän :), och tog en fika. Efter att han åkt så gick jag o la mig o sov direkt, somnade fan kl 22, det var månader sen jag gjorde! Skönt. Vaknade kl 06 imorse av att hunden var sjuk :( Spydde som fan.. Upp och torka, torka, torka. Sen sov till halv tio, då blev det dusch och fix. Jobb kl 13.00, gick kalasbra. Har gjort rent åt gnagarna, allihopa, och åt fåglarna. Sen blev det film o så, sen slutade jag vid 17. NICE! Gick te Emil o umgicks med syrran en sväng, sen kom mamma o hämtade mig. Resterande timmar av kvällen skulle gå åt till plugg. Eller åtminstone en. Och tja, det blev väl en 40 minuter iaf. Får duga, jag är nöjd. Men tanke på att jag inte alls har någon motivation alls.

Nu blir det att slänga på en film o sen somna tidigt idag också.. Jobb imorn 13.00, då äre akvariefiskarna som ska ha rent, tjoho! Inte. Bara stå ut ;)

Ska fortsätta sms-mysa med sötnos, oh önska att han var här istället för långt härifrån ;)

pussogodnatt! <3

Hm..

Måste bara tillägga en sak som gjorde mig ganska glad. Jag har en vän, vi kan kalla honom.. P! Han sa till mig igår: Bry dig inte om dom där snåla, otacksamma vännerna, de finns faktiskt bättre, överallt! Och jag har tänkt, funderat och vridit och vänt! Och jag tror nog att jag klarar mig, jag har mina trogna som följer mig i vått och torrt, som jag vet alltid kommer finnas där någonstans. Men så finns det dom som man så gärna vill ha nära, som man vill älska föralltid, som bara helt plötsligt försvinner. Det är tråkigt, det gör ont, och jag känner mig både ledsen och besviken. Har förlorat alltför många som inte stod pall för mina dåliga dagar. Men det är tyvärr inget jag kan få ogjort, så det är något jag får leva med. Hur ont det är gör och alltid kommer att göra, så.. Jag tänker aldrig mer falla så långt som jag gjort. Jag ångrar mycket som har hänt, och det måste ni förstå. Gör ni inte det så, fine.. Får acceptera det.

'Cause, life goes on.


elinhjalmarsson, du är min bästa vän! <3

GLADER!!

Heeeeeeeej!! :) Fy vad jag är glad, hela tiden nästan! Ett par snea saker som hänt nu, men det är sånt man får ta. Har lärt mig att allting inte kan vara perfekt, utan man får helt enkelt vara glad åt det man kan glädjas åt! Som att jag till exempel ska på kryssning imorn med mamma och systrarna, bara mysa o ha det underbart! Är dock förkyld som ett as, (stackars J som fick sova med mig inatt, haha!) så jag bara hostar o nyser o snorar hela tiden! Men det ska bli skoj iaf.

Igår åkte jag in till stan med Conny broor, tack för skjutsen! Drog hem till Emil och My, satt där hela kvällen o gjorde väl ingenting egentligen.. Väntade på att timmarna skulle gå. Sen gick My och jag ut en sväng o skulle gå, det blev inte alltför lyckat, så.. Jag drog hem med Björn, som jag hittade på puben, haha. Kollade på film och väntade på Jeppe. Sen kom han o då drog vi hem till honom och sov ;P FylleJeppe :D Sen ''imorse'' skjutsade han hem mig, och jag hamnade här! Inte alltför ovanligt. Träligt med snö, måste jag bara inlägga. Jag vill ha soommaar! :D

Nej nu ska jag ta och gå ut och ta en cigg, min första och enda idag, jag SKA sluta!! :) Sen ska jag hjälpa mor min med ögonbrynen, mohaha ;) Sen blir det packapackapacka o prova kläder! Hålla humöret uppe, sätta på en film o käka lite godis med mammii också!!

Ha en toppenbra kväll, för det tänker jag ha! :D<3

No one wants forever..

Hejsan hoppsan! Ont i fingrarna igen, faaan moa;p Besviken på mig själv..... Idagens är det inte alltför bra, ciggen är slut o humöret är allmänt långt ner på skalan. Samma låt snurrar om och om igen, både i huvet och på datorn. Vet inte riktigt vart jag ska ta vägen med alla mina känslor, känns som att dom snart kommer svämma över igen. Vill inte hamna där igen, så jag kämpa för att hålla dom nere. Men inte så lätt alla gånger! Men som sagt, jag kämpar på! .. Har väldigt mycket att göra i skolan, ig-varning och skit, känns som att det finns lite att grubbla över. Inte kunnat göra min läxa heller, och nae.. Nu vet jag att inte många förstår, haha. Men ändock. Skönt o skriva lite.. Ska snart gå och käka kvällsfika, ta en macka o lite fil. Sen blir det ner till stallet med Madde o fodra hästarna, sen tillbaka till solbacken och plugga matte. Igen.. Har prov imorn, lycka till moaa! Men sen är det faktiskt kväll och då är det städning och packning som står på schemat, för på torsdag åker jag ju faktiskt heeem!!!!!! Två är jag hemma i stan ungefär, så jävla skönt!!!! Bara ta det lugnt hela dagen, packa upp och så. Sen fredag blir det väl fest kan jag tänka mig ;) ? Det ska också bli nice! Tandläkarn först dock, får la se hur jag mår efter att ha vart o spänt tandställningen ;P lördag blir det packa igen o fixa, för på söndag äre kryssning som gäller!! fyfan vad roooligt det ska bli! systrarna, mamma o jag :)) längtaar..

oseriös blogg det blev, haha. föörlåååt!! nu blir det kvällsfika som sagt, pusshejs! 


Fredag den 13de! :)

Hej! Min otursdag var igår, och min turdag idag! Äh, tror egentligen inte på sånt där, det blir vad man gör det till. Natten till torsdagen spydde jag, :( Sen gick jag upp kl halv åtta och skulle åka in till Bup. Kom dit halv nio, men tror ni det var då jag skulle vara där eller?! Nej, det var såklart idag haha. Så det var bara att gå till bussen och åka hem igen. Gick och la mig o sov då, var helt slut! Sen var det bara en allmänt dålig dag, var inte alls på så bra humör! :P Idag däremot vaknade jag glad som tusan! :) In till Bup, gick jättebraa! Sen gick jag till Hemköp och köpte choklad till mina samobosar, som dom fick i förtidig allahjärtansdag-present! Bara för att jag älskar dom :)) Sen blev det hem och ha datakunskap, tråkigt som vanligt men jag och linda hade skapligt kul som vanligt :) Sen blev det lunch, och till efterätt fick vi choookladpudding!!! MUMS :) Sen matte och ekologi, tråååkigt som fan, men däremellan träffade jag Maria, och det var skoj! Längesen man såg na.. Sen gick paddemadde och jag hem o slog på en film. Helt okej skoldag alltså!! Kvällen bjuder på fortsatt film, sen mys med bästa brudarna! Och nästa vecka åker jag heeeem!!!! Wiie :) Ska bli massor av skoj. Saknar massa ;) HAHA!! Linda u know.

Nej nu ska jag och Linda ta oss i kragen och gå ut i sooolen!! :) Hon ska ta kort och jag ska mula henne i snön :D tihihi. Busigt!! ; ) oseriiiöst inlägg tackvare Lindas närvaro här. Hon stör och lägger till och drar bort och är allmänt förstörig. Ber om ursäkt för det :D

Hejdå, ha en bra helg alla!! :) saknar miris,<3

sambos <3

Läsarantalet ökade drastiskt när mitt ilskna inlägg publicerades. Konstigt, mycket konstigt. Blir så irriterad på folk på den här skolan, samtidigt som jag tycker otroligt bra om många. Men dessa bitchiga, kaxiga tjejer som måste lägga sig i precis allt, måste trycka ner andra för att.. ja, för vadå? Framhäva sig själva? Nej, snart blir det bra.. Och jag älskar verkligen Lillerud! :) Största delen av tiden önskar jag att jag fick gå här föralltid, med dessa underbara människor. Min trygghet är verkligen som störst när jag är här, det är här jag hör hemma.

Lillerudsfest i fredags, kul som bara den! Åkte dit med Linda, My o Emil. Dom lämnade av mig och Linda där, sen drog dom en sväng, medan jag drack mig full och vi dansade loss med trevligt folk! :) Hade en toppen kväll, tack alla som bidrog. Och tack Linda för att du följde med! :D Hade inte varit roligt o dra runt där alldeles ensam :P Bästa findus <3

Lördag blev det massa skratt, prat och bus. Satt vid datorn ett par timmar o skrattade åt massa skit ;) Lagat mat, gått ut med Bon, ja, vi har gjort massor av roliga saker. Kollat på film också! Idag har jag varit duktig och storstädat vårat rum. Dammsugit och torkat golv, plockat undan allt skräp. Duktiga Moa! :) Sen har vi skrattat o hållt på i flera timmar igen, kokade makaroner kl 22.00 också! :) Nu är klockan snart halv ett och jag ska vara duktig o gå o lägga mig. Madde gick precis o la sig! Elin var förbi en sväng förut också, mycket trevligt!! Saknat tösen :) Även varit ute och tagit en cigg med Démie. :)

Men men, sova var det.
5 års vänskap, bästa vänner föralltid, sambos och hela skiten. ni är allt brudar! <3


Anonymt.

Och så dessa anonyma fega jävlar som inte kan stå för vem dom är? Namn tack? =)
Och dessa feega idioter som ringer från dolt nr mitt i natten? :) Namn?

Jisses, folk har verkligen inte en aning om vad som händer, likförbannat ska dom lägga sig i. Sorgligt!

Förbannad, ledsen och sårad!!

Nu gick du fan för långt. Jag har stått ut med mycket, precis som du. Men det finns gränser.. Och den paserade du just!
Två stycken som samma dag visat vart dom står. Kom igen nu, bättre kan ni! Än är jag inte död.. Jävla idioter!!

P&M, ta åt er!


Nu, ta vovv te skogen, en lång jävla promenix.

RSS 2.0