Hejsanhoppsan!

Halloj. Nu ska jag snart, elr snart och snart, men om en timme ungefär, gå ner och möta min älskling vid okq8, sen ska vi kila ner mot staden och shoppa klänning till lilla mig :) ska ju på fest imorn hos erik, och har verkligen ingenting att ta på mig. jo, en klänning.. men jag har ingen lust o ha den! :) då köper jag nåt nytt! sen blire systemet och köpa lite cider, som sagt  - fest imorn! :D kalaskul ska det faktiskt bli..

sen blir det hem o ha en riktig myskväll skulle jag tro :) om vi inte hittar på något huxflux.. de visar sig. nu ska jag se klart på rederiet.. går undan nu. säsong 9 :)


äsch, pusshej!

JUUUL!!

julmusik! jag älskart :) lyssnat hela dagen! <3

nu också, hihi. älskling står o blåser mitt hår, han är så himla duktig ;) snart blire bowling. ska bli skitkul!! va flera år sen, haha.. men man får väl skratta lite också kan jag tänka mig, haha.

skriver väl mer ikväll säkert :) pusshej!

klippning bokad!!!! :D

klipptid på fredag! ska bli skönt.. har inte klippt mig hos en frisör på flera flera år?! mamma har klippt mig hemma.. så det ska bli skönt o bli lite omhändertagen. frågan är om man ska köra på något säkert o bara klippa upp det lite, elr om man ska chansa vilt och verkligen göra något busigt?! ;) vad tycks??


nu blire mys med min man, sen sussa!

pussa

Fika & bowling :)

Klockan har passerat elva och jag latar mig fortfarande! Skönt med lov :) Igår blev en mysig dag! Jag städade upp i lägenheten på lunchen, sen blev det en snabbdusch och lite fix sådär, sen kom Amanda! :) Vi gick till Amadeus (pizzeria) och mötte Maria, Zebastian & Fia! Sen träffade vi Stefan lite längre ner mot stan och sen kom även Erik. Vi tog en fika på .. ? Ja, vad det nu hette ;) Kalasmysigt, mycket skratt och prat :) Sen gick jag och köpte mig ett par nya skor, har glömt alla mina gåskor i något av mina andra hem, så jag har bara klackskor här :( Blev ett par ''helt okej'', men inte mer än så. Sen drog jag mig hemåt, älskling mötte mig. Sen gick vi en timmes prommenad, delade på en pizza och myste framför tv:n. Sen somnade vi, and here we are!

Idag då.. Jag ska snart ta mig upp ur sängen, haha ;) Sen ska jag gå och boka klipptid, ringa praktikvärden, dammsuga och torka, tvätta ett par maskiner, plugga och laga mat! Idag står alltså inte allt för roliga saker på schemat.. :( Och så måste vi gå till systembolaget också, och handla inför helgen och ev imorn. På lördag är det fest hos Erik och det ser jag verkligen fram emot! :D Imorn är det bowling och jag funderar starkt på att ta ett par cider innan, så kan jag skylla min dåliga teknik på dem ;) HIHIH!! Nejdå, det visar sig..

Puss på er!


storstädning!

storstädning!! spellistan klar, nu jävlar höjer vi basen o sätter igång ;) ÄLSKART! :D

i eftermiddag blir det ev förhoppningsvis en fika med bästaste amanda!! och på torsdag blire det också förhoppningsvis bowling med massa folk, typ amanda, annie, erik, fia m.fl! hoppas hoppas :)


nej, städa vare! pusshejjjs!

Höstlov!

Äntligen!! Dags att ladda upp batterierna för att orka återvända till skolan. Först tar vi lov i en vecka, sen går vi på praktik i nästan tre veckor! Åter på Lillerud igen torsdag vecka 47. Gött!! Har inte mycket planerat den här veckan, mer än att en fika med både Amanda och Annie ska hinnas med! Sen ska jag väl eventuellt ta mig i väg till Örebro för en liten shoppingtur kanske? Ska även ta ett rejält tag i mina läxor, inlämningsuppgifter osv, så att allt blir klart den här veckan! Tänk så skönt?! Och lägenheten ska även den få sig ett litet ryck. Det lär ju dröja åtminstone ett tag innan vi flyttar, och då är det lika bra att få det fint här, så man trivs så länge! :)

Så himla tråkigt att vara ensam bara. Dumma älskling som måste jobba och tjäna pengar! Hihi. Idag tog jag dock en riktig slödag, ligger och kollar på film och äter geisha! Mums.. Älskling kommer om en timme ciruks, och då blir det att gå till min praktikplats, för att jag ska kunna hitta dit om en vecka. Dessutom ska vi börja röra lite på oss också, såhär slöa som vi har varit nu ett tag.. Ujujuj!!

Och så blir det Wii också. Tänkte köra lite nu innan han kommer hem, hehe.

Men först ska jag se klart rederiet!

stoooor kram! :)

hata..

tebaka på lillerud oh jag hatart.. tog en ledig dag, orkar verkligen inte vara här :/ man får göra det bästa av situationen, men.. allt e bara skit här :( nu åker demie o patrik imorn också, borta restena av veckan! ussscccchh.. jaja, haft en mysig helg med älskling o karin. haft jour i mskogen, helt okej. kul men slitsamt.. skönt o ha det gjort iaf! nu blire te att plugga samhällskunskap, har visst prov imorn. inte pluggat alls! illa av mig :P men who cares.. funderar på att gå te ridhuset o släppa mira innan vi ska sova.. hon e överenergisk, oh det förstår jag! 10 kvadrat att leva på är inte mkt, det är nästan plågeri enligt mig :( men men..

nu ska jag som sagt göra något vettigt, tänkte bara att alla kanske ville veta att jag numera AVSKYR att va på lillerud.. elr inte.


natti people..

Uppdatering!

ja, nu har jag fått klagomål på att jag inte bloggar längre, så jag får väl ta tag i det då! :)

Idag hade vi egentligen lantbruk..blabla så första lektion, men vår snälla lärare gav oss den här timmen att plugga på provet som vi har nästa lektion. Projekt och företagande. Kommer säkert gå bra, har pluggat som tusan iaf.. 100 sidor i boken, ca 140 instuderingsfrågor, 14 kapitel. ja, det säger sig självt va?!

Så nu har jag gett upp pluggandet lite och surfar runt. Annars då? Livet på Lillerud är inte vad det har varit, usch. Jag vantrivs, vill härifrån.. Håller dock på att lösa det på bästa sätt nu, hur tänker jag inte berätta, men troligtvis kommer jag inte bo kvar iaf. Känns sorgligt att säga det, med tanke på hur underbart det var här förra året! Men allt ser så annorlunda ut nu.. Tråkigt som fan är det, men.. Vad gör man?

Är allmänt nere just nu, antar att vädret gör sitt också, det är ju inte så att man blir happy när man går utanför dörren och blir genomblöt efter bara ett par sekunder. :P Menmen.. Om allt bara var som vanligt och bra, så skulle nog vädret kunna få vara hur det ville.

Får se om jag orkar gå efter lunch, det känns inte som det. Är helt slut i kroppen, sover knappt något längre.. Ligger bara o vrider och vänder på mig. Aja, hoppas det löser sig..


I helgen har jag och Jaron jour i Mariebergsskogen. Älsklingen kommer på fredag, det blir mys. Tror det här jouren kommer bli rolig ändå, bara jag och karin och alla djur :) Men trött kommer man nog bli! Skönt att vi är lediga på måndagen sen. Söndagkväll åker jag alltså till Karlskoga, och kommer tillbaka på tisdagmorgon..

Ne, nu ska jag gå o läsa på lite igen.. Återkommer!

puss!

(Älskar min älskling, så enormt mycket! Nu har vi förlovat oss (21/9) och allt känns så toppen med det! Du är mitt allt Daniel Svensson <3!!!!)

RSS 2.0