......

Uäääh. Panikkänsla typ.. Jag ska inte hoppa av, om det absolut inte blir kris. Jag ska kämpa för att gå ur skiten (gymnasiet) nu istället för att skjuta upp det. ''Bara'' TVÅÅ år kvar.. Varav ett år är utan min älskade Demie och min älskade Patrik. Men det får gå. Får väl se hur det känns nu på söndag när man kommer tillbaka. Om idioterna som går på skolan skulle kunna hålla käften, speciellt en jävel, och sluta snacka en massa skit och försöka förklara (SOM VANLIGT) hur jag mår, så kanske det skulle vara lite lättare. Men Icke! Ogiltlig frånvaro, who cares? Tar dom mitt bidrag så blir valet ganska lätt, i'll jump.
Nej jag måste verkligen fundera på det där.. Man kanske skulle flytta istället.. På nåt sätt måste det lösa sig, jag måste må bra där borta. Och eftersom mina kompisar, som har stått vid min sida sen jag mådde som sämst, inte ens kan hjälpa mig utan bara förstöra, få mig att sjunka ännu mer ... då finns det liksom ingenting kvar att göra där.

Nej, ni är fan inga riktiga vänner, det ska ni veta om.

Mysigt igår, honeey jobbade till halv sex, så jag hade alldeles för mycket fritid, haha. Men var slö, orkade inte göra så mycket mer än att plugga ett tag, sätta på en tvätt, plocka ur diskmaskinen o sen kollade jag bara på film. :) Sen när han kom hem så tog vi en dusch, sen ringde folk och härjade en massa, sen gick vi till hans föräldrar och åt grillat med dom :) Mums! Gud vad jag tycker om dom.. Sen blev det hem och fixa iordning en äppelpaj, mums. sen film, sen sova!

Och nu sitter jag här, ska snart gå och göra mig iordning. Thea, Dannes underbara syster, ska skjutsa mig till Karlstad. Så jag slipper åka buss själv fram o tillbaka. Världens gulligaste, tack!!!! :D Sen blir det hem o packa lite, sen vidare till Arboga, to the familiy :) Ska bli skönt o träffa dom igen.. Fira Nisse som fyllde 60 igår, grattiiiis!! och underbara syrran som man har saknat någoooot!

DESSUTOM .. så är jag rik ;) och det känns inte helt fel kan jag lova! MUMS ;)
pusshej

Ledsen..

Riktigt besviken. Haft en värdelös helg tackvare såkallade vänner? Fick nog igår och följde med Danne hem till Karlskoga. Så inge mera skola den här veckan. Synd med frånvaro, men har med mig en hel drös med böcker hem, så jag ska nog kunna plugga lite ändå. Älskling är och jobbar, jag har precis käkat lite, nu ska jag ta tag i städningen, sortera tvätt och gå och handla lite mat! Jag är en ganska duktig flickvän ja ;) Och blir det någon tid över efter det så ska jag börja med ett skolarbete.

Nej, har inte mycket att tillägga, ska åka tillbaka till Karlstad en sväng på onsdag för att gå till bup, och efter det blir det direkt tillbaka till Karlskoga, och hämta grejer och älsk, sen åker vi vidare till Arboga. Ska bli såhääääär skönt att komma hem! Jag saknar mamsen sjukt mycket, hunden, nisse, syrran o alla kompisarna. Inga direkta planer förutom att träffa en del kompisar, och åka och shoppa på fredag med systeryster. Ska bidra till hennes studentklänning, så vi får väl hoppas att vi hittar något fint.

Hm, om man skulle ta tag i städningen, älsklingen har lekt ungkarl ett tag tror jag? ;) Jaja, då har ju jag något att göra iaf!


Skönt och vara ledig från skolan. Men det kunde ha varit av bättre anledningar!! Ett förlåt räcker inte ens, hoppas ni tänker igenom rejält vad som har hänt.

Grattis Démie på 18årsdagen i lördags, hoppas kvällen var rolig (som det verkade som att den var)! ;) Jag älskar dig <3




daniel svensson, du är allt älskling <3

Miriuus <3

Jag saknar min hund så jävla mycket att jag ärligt talat snart börjar gråta.. Jag vill ha henne här hos mig, nu.. Fina min älskade vovve!! <3
Usch.. Trött på att vara ensam :(

J.F, to you..

Det är så sjukt!!
Och jag är så arg. En del människor borde inte få finnas! En kniv i ryggen, ett slag i huvet, vad som helst för att du skulle få känna smärta nångång. Jag är så jävla sugen på att slå ihjäl dig. Synd att det är jag som får ta straffet för det, för det är fan vad du förtjänar.. - att dö! Stackars barn, stackars människor. Aldrig tänkt på vad du utsätter folk för?

Nej, J.F, jag är nog inte den enda som har en hel del ouppklarat med dig, och det finns säkert flera som delar min mening. Hoppas att det en dag slår tillbaka på dig.. Men iofs. att vara i ett förhållande med en tjej som du har varit otrogen mot under hela erat förhållande, att vara pappa åt ett barn som du bara kommer att få betala åt, och aldrig träffa.. Hoppas det är ett straff. Även om det är lindrigt, om jag jämför med vad du har utsatt mig för under dom här åren.

Usch.. jag HATAR dig. och det står jag för..

Wiiie!

Hej min lilla bloggisch.
Har sån skrivlust, så det här kommer nog att bli ett långt inlägg. Kom hem för ett par timmar sen från en helt underbar trip till Göteborg. Åkte till Danne i torsdags, eftersom jag var ledig torsdag fredag ;) Då blev det att handla, fick ett par jättefina skor av älsklingen! tack så mycket älsk. sen packa o käka en sååååhäääär god pizza, sen en film o en god sömn på det. Var rätt trött när vi vaknade, halv sju på morgonen. Men men, bara ta sig upp, in i duschen, fixa o sen var vi på väg. Sov sista biten, var lite halvsliten när jag vaknade. Sjuk. Som bara den, ont i halsen redan på torsdagen! Började inte alltför bra med hälsan alltså. Men men, väl där så checkade vi in på hotellet, som var jättemysigt. Ett litet rum, med en stoor säng, och det bästa av allt - det fanns BADKAR!! Oss överlyckliga ;) Sen drog vi ut på stan och shoppade. Bortskämda Moa fick fyra st linnen, för 400 kr, det tyckte jag var jättesnällt. Sen köpte jag ett par korbyxor, ett magskärp och sex par strumpor. Efter shoppingen gick vi till hotellet och bytte om och sen gick vi ut och åt på en resturang. Mums, vilken god mat. Fläskfilé, klyftpotatis och b-sås, oväntat va? Hihi!

Efter det gick vi till biografen som låg precis bredvid hotellet, och såg på The Uninvited, som älsk också bjöd mig på. Den var äckligt läskig faktiskt. Usch :) Men väldigt bra också.. Sen gick vi till hotellet igen och tog ett varmt och skönt baaad!! Det var så underbart! Efter det blev det sängen och massa mys ;), sen somnade jag på Dannes axel och jag har aldrig sovit så skönt i hela mitt liv. Vilka sängar alltså!!! Hehe.

Frukost på morgonen, dock en alldeles för sjuk Moa gick ner som sällskap till resturangen och fick i mig en halv, halv macka. Men men, det blev lite bättre senare. Liseberg gick vi mot klockan halv två, och där mötte vi även Thea, Dannes syster :) och hennes kompis Marie. Det var lite oväntat, haha. Men mycket trevligt! :) Vi åkte karuseller, gick Gasten, Lisebergstornet och kollade 3D-filmen. Spännande, skrattanfall efter skrattanfall, Theas kommentarer fick mig att gråta av skratt, haha. Häftig upplevelse iaf! Gick hem vid tio, helnöjd efter en otroligt rolig dag på nöjesfältet ;)

Imorse mådde jag ännu värre när jag vaknade, men tog en tablett o nässpray, så det blev lite bättre. Älskling tröstade en tjurig o arg Moa, haha, och även det hjälpte lite (a). Sen gick vi på Universeumet en sväng, det var lite småhäftigt, men inte sådär jätteskoj kanske. Enda som var roligt var väl egentligen när Danne skulle vara duktig o springa nå grejs, o ramlade, hahahaha. Det var komiskt ;)

Åt på donken på vägen hem, gött gött! Och sen fick jag jääätttemycket godis av Danne, det var snällt.

Nu måste jag springa ut och möta Elinpelinbästavän som kommer med bussen, så jag skriver mer senare.
Men tack så jättemycket älskling för att du bjöd mig på den här resan, du är helt otrolig!! Och tack Alexander och Emma, Therese och Marie för ett jättetrevligt sällskap! :) Det ¨här måste vi göra om tycker jag.


pusshej! <3

Min Démie! <3

Postat av: Démie

Älskade min vän, så stark du har blivit! Jag är så stolt över dig (även om jag alltid visste att du skulle klara det)! Älskar dig min vackra vän!!! Finns alltid där för dig! Puss Puss// D

-
min fina, älskade vän! tack! jag hade aldrig blivit så stark om jag inte hade haft dig o mina andra underbara vänner. alla samtal vi haft, allt kul vi gjort. föralltid oss hjärtat!! usch vad jag saknar dej! sluta ha praktik och kom hit nu för tusan!!


--
 har inte skrivit på länge, förlåt för det. hinner inte skriva nå längre nu heller, för jag ska precis gå o käka. :) men jag kanske uppdaterar ikväll en sväng.

laddad som tusan inför gbg i helgen :) <3


RSS 2.0