Marieberg! :)

Såå skönt med lov :) Njuter för fulla muggar!
I fredags så var det lika toppen som vanligt på Mskogen, med mina roliga tjejor :) Sen åkte jag med Maria hem te Karlskoga! Hem till ääälskling! Vi softade ett tag, sen drog vi till svärföräldrarna på mat! Kyckling och potatissallad, mums! Satt där ett tag och pratade, och hade det mysigt :) Sen åkte vi hem och kollade film och sov. Lördagen gick vi upp vid tio, drog ner på stan en sväng med Sören, sen hem och åt kebab <3
På kvällen så somnade jag ett par timmar, och sen hände inte mycket annat än att vi gick ut och åkte lite bil. Hem och sova! Idag gick vi upp vid tio igen, låg och drog oss i sängen, upp och kollade på tv, sen fick vi nå oplanerat ryck och drog till Marieberg "bara för att".. Slutade med att vi handlade för 2,600 kr! Sjukt mycket roliga grejer hittade vi!
  • Bokia, jag köpte de två första böckerna i twilight-serien. Har redan läst dem, men det var rea och jag vill läsa dem igen! Rea: 69:- styck
  • Dimoda, stora bokstäver "L O V E" som jag tänkte placera på hyllorna över vår soffa. Fanns i Hope också, den ska vi köpa nästa gång vi åker dit. :) 129:-
  • Dressman, 3 tshirtar och en långärmad till Danne!
  • Cubus, en vårjacka till Danne (400:-), en långärmad till mig (200:-), två par leggings (99:-), två jobbtshirtar till danne (30:- kr styck!)
  • Lagerhouse, gardiner till köket (149:-), två stycken dukar till bordet (99:-), servetter (25:-)
  • Kicks, en ansikstkräm åt min torra hud kostade jag på mig! (200:-)
  • Hemma, ett duschdraperi och hängare till (165:-)
  • Gina Tricot, ett par jeansleggings, fast mjuka! Ashäärliga!! (99:-) Köpa fler!!
  • Sen shoppade vi lite nödvändiga grejer på coop, typ toapapper osv ;) 470:- elr nöe! :D
Sen köpte jag även en mascara (115:-), en foundation (135:-) och två linnen (200:-) igår! :)

Lite fattigare men mycket nöjda med dagen! :D
Nu ska vi krypa ner i soffan med pepsi-max, billiga chips och slänga på en bra film. Bara njuta av att jag inte behöver åka tillbaka till skolan, utan att vi har en hel vecka tsm! Firat ett år har vi hunnit gjort sen jag skrev senast också.. Väntas därför en kryssning med familjen Svensson/Arvidsson inom kort. Bara vädret blir finare, så! Även en hotellresa någonstans, bada bubbelbad och bara rå om varandra, väntas oss också! :)
Håller även på att leta lägenheter, FLYTT!! Wiie.. inom kort. Köpt en s60 har vi gjort också, som om ett par månader byts ut mot kombi, så att vovvarna får plats därbak! Och när jag fyller 18 i september drar vi nog utomlands i två veckor!
Mycket att se framemot.

(igår åt jag de godaste kräftor jag nånsin ätit, MUMS!!!)

Nä, det får räcka så länge! hejsanhoppsan!

Ingen lust att blogga!

Kul att du har hittat hit fittmajja :) Kul också att du tar åt dig av mina texter fast jag inte ens visste att du var på smällen! :)

Ligger "hemma" i sängen på Lillerud just nu. Ska plugga, som fan. Har hur mycket som helst att göra och jag är inte motiverad. Men måste få det klart nu! Vill gå på lov och bara vila upp mig, ta det lugnt. Har 4 rappoter att skriva, 5 prov att se framemot, 2 inlämningsuppgifter och säkert något mer jag glömt av.

Nej, måste till plugget, börjar blogga igen när jag återfått lusten! :)
Hejhopp!

Förbannad...

Ibland blir jag arg, men väldigt sällan blir jag riktigt förbannad.

:@

Hoppas jag får en bra förklaring, annars finns det risk att jag blir ännu mer förbannad....

GRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

RSS 2.0